zgradaohn2022Општина Херцег Нови утврдила је програм одржавања Јавне расправе Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2024. годину и Одлуке о програму уређења простора Општине Херцег Нови за 2024. годину.

Јавна расправа на предлог наведених Одлука у трајању од 15 дана одржаће се почев од 05. децембра, закључно са 19. децембром 2023. године. Јавну расправу ће спровести Секретаријат за финансије и Секретаријат за просторно планирање и изградњу.
Примједбе, предлоге, сугестије и мишљења у писменој форми достављају се на адресу Општине Херцег Нови – Секретаријат за финансије, за Одлуку о Буџету, односно Секретаријату за просторно планирање и изградњу за Одлуку о уређењу терена, преко Грађанског бироа Општине Херцег Нови или мјесних заједница, а у електронској форми на e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
Централна јавна расправа одржаће се у сали Скупштине општине Херцег Нови 15.12.2023. године. са почетком у 13:30.
Нацрт Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2024. годину биће доступан јавности објављивањем посредством Јавног радио дифузног сервиса РТ Херцег Нови и интернет страници Општине Херцег Нови www.hercegnovi.me .
Након спроведене јавне расправе наведени Секретаријати ће размотрити све примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.

Нацрт Oдлуке о буџету Општине Херцег Нови за 2024. годину

Нацрт Одлуке о програму уређења простора Општине Херцег Нови за 2024. годину.