grbHNnew
  Herceg-Novi Municipality
Official website

Јавни конкурс за расподјелу средстава НВО у 2019. години

Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт расписао је Јавни конкурс за расподјелу средстава из буџета Општине Херцег Нови опредијељених невладиним организацијама у 2019. години.

Позивају се невладине организације регистроване у Црној Гори, са сједиштем у општини Херцег Нови, које су регистроване до дана објављивања овог Конкурса, да доставе своје пријаве на конкурс за расподјелу средстава буџета намијењених финансирању НВО у општини Херцег Нови за 2019. годину, за пројекте који се реализују на територији општине Херцег Нови.
Средства предвиђена Буџетом Општине за 2019. годину расподјељују се првенствено  невладиним организацијама чије се дјелатности односе на области екологије, заштите животне средине и здравља грађана, афирмисања људских, мањинских и женских права, програма за предшколску, школску дјецу и омладину, културне баштине, његовања историјских тековина, као и других садржаја који доприносе убрзаном развоју општине Херцег Нови и афирмацији грађанског активизма.
Конкурс за расподјелу средстава је отворен 20 дана од дана објављивања у дневном листу и wеб-сајту  Општине. Пријава на конкурс се подноси на прописаном Обрасцу и предаје на  Грађанском бироу Општине Херцег Нови на шалтеру Секретаријата за друштвене дјелатности  и  спорт. Уз Образац за пријаву пројекта, неопходно је приложити и попуњени Формулар за предлог пројекта.
О условима и детаљима Јавног конкурса више на линковима Образац ; Јавни конкурс ; Формулар пројекта.

Формулар пројекта (.doc)

covid19
Autobuskastanicanew
 mjerecovid19
s48eng
ISO logo
Mapa investicija HN

 

                         ASK
              THE MAYOR
                  pitPred
 
      TOURISM ORGANIZATION
            HERCEG-NOVI
       logoTO