grbHNnew
  Herceg-Novi Municipality
Official website

Одржан састанак учесника пројекта “Adriatic Canyoning”, данас поход на Орјен

  • Published: Monday, 03 June 2019 09:54

Adriatic-Canyoning-sastanak-0106Орјен Adventure Weekend, у склопу ИПА-ЦБЦ ИНТЕРРЕГ пројекта Adriatic Cayons Adventure Tours – “Adriatic Canyoning”, у склопу којег је и изграђен адреналински парк на Врбању, започео је јуче доласком представника партнерских градова и презентацијом о Парку природе Орјен.

Read more...

Грађански биро Општине Херцег-Нови од сјутра ради до 19 сати

  • Published: Tuesday, 14 May 2019 13:23

GBIRO2019Грађански биро у згради Општине ће од сјутра, 15. маја радити до 19 сати.  Службеници ће са странкама радити три сата дуже него у зимском дијелу године, имајући у виду повећан обим посла.

Read more...

Отворен 52. Херцегновски зимски салон, под мотом ”Паралеле”

  • Published: Monday, 04 February 2019 11:34

NASLOVNA Zimski salon 2019Прва награда 52. Херцегновског зимског салона додијељена је Миодрагу Шћепановићу, за скулптуру под називом „Затишје“, одлучио је жири ове престижне ликовне манифестације.

Read more...

Предавање “Примјена Закона о заштити података о личности са освртом на посебне категорије личних података”

  • Published: Monday, 24 December 2018 14:58

Предавање на тему „Примјена Закона о заштити података о личности са освртом на посебне категорије личних података“ биће организовано у Великој сали Општине Херцег Нови, у сриједу 26. децембра 2018. године, утермину од 11 до 12.30 сати.

Предавачи ће бити Алекса Ивановић, члан Савјета Агенције за заштиту личних података и слободан приступ информацијама и Никола Мрдак, савјетник у Агенцији.

Сви службеници локалне управе који у својим пословима и задацима примјењују Закон о заштити података о личности да присуствују овом предавању, као и представници медија, с обзиром да би се један сегмент предавања односио и на извјештавање новинара у контексту заштите личних података, позвани су да испрате ово предавање.

Бизеова “Кармен” на Канли Кули за памћење! Чаробно вече на најлепшој позорници на Јадрану и пун аудиторијум

  • Published: Monday, 27 August 2018 12:44

00perСиноћ је на Канли Кули у Херцег Новом одржана премијера опере Кармен Жоржа Бизеа, која је обележила овогодишњи Опероса Монтенегро Опера Фестивал.

Read more...
FaLang translation system by Faboba