grbHNnew
  Herceg-Novi Municipality
Official web portal

Кућа Андрића – Мјесто комуникације културних вриједности

  • Published: Thursday, 01 August 2019 09:09

00houseandricРеконструкција куће Ива Андрића, прецизније грађевински дио радова, биће окончани до краја новембра након чега почиње друга фаза – опремање и дефинисање програмских садржаја- речено је на данашњем, трећем састанку партнера у пројекту CоCо Тоur, који је одржан у нашем граду.

Read more...

Делегација Општине Херцег Нови на IV састанку и радионици КНОТС пројекта

  • Published: Tuesday, 09 July 2019 10:47

KNOTS Herrera del Duque OpštinaУ мјесту Херера де Дуке у Шпанији одржани су IV међународни састанак и радионица пројекта "KNOTS – Knowledge not Skepticism" (Знање не скептицизам) програма Европа за грађане.

Read more...

Пројекат Fortress ReInvented: Почело снимање документарног филма о историји Херцег-Новог

  • Published: Thursday, 18 April 2019 16:09

NAsKMS18042019Захваљујући прекограничном пројекту ”Fortress ReInvented”, у Херцег Новом је данас почело снимање документарног играног филма којим ће бити екранизована историја оснивања Херцег Новог. Први кадрови, којима ће почињати и завршавати филм, снимљени су под Сахат кулом и на Белависти, а снимање се наставља сјутра на више локација у Старом граду.

Read more...

Корејски музичари крајем маја у Херцег-Новом

  • Published: Monday, 15 April 2019 15:10

NasMSar15042019Представнице Амбасаде Републике Кореје, из одсјека за културу и економију тог дипломатског тијела, Ђи Вон Сол и Ђе Јон Ли, посјетиле су током протекле седмице Општину Херцег Нови, гдје су са предсједником Стеваном Катићем и сарадницима разговарале о будућој сарадњи, првенствено на пољу културе.

Read more...

Page 1 of 3