grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Od sjutra koordinisana akcija humanitarnih organizacija, volontera i Opštine Herceg Novi

  • četvrtak, 25 februar 2021 16:17

0025022021Zbog pooštravanja epidemioloških mjera za naš grad, sve većeg broja oboljelih od kovida, te povećanja broja građana pod mjerama samoizolacije, u Velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi danas je održan sastanak nadležnih opštinskih sekretarijata, volontera i humanitarnih organizacija, kako bi svi zajedno spremno odgovorili na izazove koji nam predstoje, a to su dostava pomoći, prehrambenih paketa i ljekova za sve one koji budu u stanju socijalne potrebe.

Opširnije...

Javna rasprava na Nacrt Odluke o učešću predstavnika NVO u radnim grupama

  • petak, 12 februar 2021 11:28

00skyhnSekretarijat za društvene djelatnosti i sport sprovešće Javnu raspravu na Nacrt Odluke o učešću predstavnika NVO u radnim grupama, u trajanju od 15 dana. Javna rasprava počinje 12., a završava 26. februara.

Opširnije...

Odluka o raspodjeli sredstava sportskim organizacijama za 2021. godinu

  • četvrtak, 11 februar 2021 12:33

000sport2021Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi donio je Odluku o raspodjeli sredstava sportskim organizacijama za 2021. godinu.

Opširnije...

Sportski program 52. Praznika mimoze otpočeo proteklog vikenda 47. Kupom Mimoze u jedrenju i 7. Međunarodnim memorijalnim turnirom “Đorđe Konjević”

  • ponedjeljak, 08 februar 2021 10:54

praznikNSL08Predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi Nikola Samardžić zvanično je juče otvorio 7. Međunarodni memorijalni turnir “Đorđe Konjević”, na kojem je učestvovalo 43 takmičara iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Ukrajine.

Opširnije...

Raspisan Javni konkurs za sufinansiranje rada novskih sportskih organizacija i sportsko-rekreativnih društava u 2021. Godini

  • srijeda, 13 januar 2021 07:00

sportski dan 2019Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg-Novi raspisao je Javni konkurs za raspodjelu sredstava iz Budžeta opštine Herceg-Novi za 2021. godinu za sufinansiranje programa rada sportskih organizacija i sportsko rekreativnih društava registrovanih na teritoriji opštine Herceg-Novi.

Opširnije...

Obilježeno 75 godina rada KK Primorje: Značajan jubilej za klub i novsku košarku

  • utorak, 08 decembar 2020 18:20

Foto Jefto Bjelica3Novski Košarkaški klub Primorje danas je obilježio 75 godina kontinuiranog rada programom u Sportskom centru Igalo, u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama. 

Opširnije...

U Sportskom centru Igalo završeni radovi na zamjeni parketa: Vrijedna investicija u okosnicu razvoja sportskog turizma

  • utorak, 29 septembar 2020 10:35

00scigaloU Sportskom centru Igalo sinoć je svečano obilježen završetak radova na zamjeni podloge, pa sada dvorana sa novim parketom plijeni kvalitetom i površinom parira najvećim dvoranama u regionu. 

Opširnije...

Raspisan Konkurs za dodjelu studentskih stipendija Opštine Herceg Novi za studijsku 2020/2021. godinu

  • utorak, 29 septembar 2020 10:20

zgrada opstine1604Pravo na stipendiju imaju studenti koji su položili sve ispite iz prethodne godine studija i postigli prosječnu ocjenu 9,00, osobe sa invaliditetom, pripadnici romske zajednice, korisnici materijalnog obezbjeđenja bez obzira na prosjek ocjena iz prethodne godine, studenti koji su tokom prethodnog školovanja odlukom nadležnog Centra za socijalni rad upućeni kao djeca bez roditeljskog staranja u JU Dječji dom“Mladost“ Bijela bez obzira na prosjek ocjena iz prethodne godine. 

Opširnije...

Nastavak saradnje Opštine i Fakulteta za menadžment: Stipendije za 12 novskih sportistkinja i sportista

  • utorak, 22 septembar 2020 16:44

NAs22092020Dvanaest sportiskinja i sportista iz Herceg Novog dobilo je stipendije na Fakultetu za menadžment, zahvaljujući saradnji Opštine Herceg Novi i ove obrazovne ustanove. To će omogućiti da tokom studijske 2020/21. godine pet odbojkašica kluba „Albatros“, pet vaterpolista „Jadrana“ i dvojica košarkaša „Primorja 1945“ u našem gradu paralelno nižu sportske i akademske uspjehe. 

Opširnije...

U toku radovi na postavljanju novog parketa u Sportskom centru Igalo

  • petak, 28 avgust 2020 08:31

SCIgalonslSportski centar Igalo uskoro će dobiti novi parket, kvaliteta poput onog u najvećim sportskim salama u regionu. Zamjena parketne podloge je u toku i do sada je završeno više od pola posla. 

Opširnije...

Sportski centar Igalo dobija novi parket, kvaliteta kao u Beogradskoj areni i Pioniru

sc igaloPotpisan je ugovor o zamjeni postojećeg sportskog poda u Sportskom centru Igalo novom parketnom podlogom, koja će biti vrhunskog kvaliteta, poput onih u beogradskim dvoranama Arena i  Pionir na kojima su nastupali najveći sportski asovi. 

Opširnije...

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi