grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Podrška Opštine Herceg Novi za Prašovića, juniorskog profesionalnog šampiona svijeta u boksu

NAsDilPras11052018Opština Herceg Novi ponosna je na svjetski uspjeh koji je postigao naš mladi sugrađanin Dilan Prašovića i podržaće ga u nastojanjima da nastavi da niže pobjede, jer u njemu vidimo potencijal i nekoga ko će u budućnosti crnogorski sport i svoj grad predstavljati na najbolji mogući način, poručio je predsjednik Opštine Stevan Katić tokom prijema za juniorskog profesionalnog šampiona svijeta u boksu i njegov tim. Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Opštine Miloš Konjević i sekretar za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić.

Lokalna uprava će mladom bokseru biti podrška u organizaciji meča u Herceg Novom 13. jula, potvrdio je Katić. Prašović će tada u rodnom gradu braniti titulu svjetskog juniorskog šampiona, a i njegov grad će stati uz njega. Svi detalji biće definisani u narednom periodu, a organizatori u planu imaju spektakl za ljubitelje sporta, „za koji će se tražiti karta više“.

11052018Prašović je istakao da mu je podrška rodnog grada dodatna motivacija, ali da ona nameće posebnu odgovornost i da sigurno neće iznevjeriti, te da će nastojati da svoj Herceg Novi i cijelu državu predstavlja i promoviše na najbolji mogući način. Predsjedniku je u znak zahvalnosti poklonio rukavice sa kojima je u aprilu mjesecu, na turniru „Splendid Grad Prix Budva 2018“ osvojio titulu juniorskog profesionalnog šampiona svijeta.

Prije meča u Herceg Novom, pred Prašovićem je 02. juna bokserski spektakl u Hanoveru, gdje će titulu braniti protiv izazivača Angela Venjakoba iz Njemačke. Promoter i organizator ovog meča je Wilfried Sauerland, poznato ime evropske bokserske scene kada su ove vrste organizacija u pitanju, a biće održan u dvorani „Swiss Life Hall“ koja prima 5.000 gledalaca.

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi