grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

KK Primorje Herceg Novi 1945 pod većinskim vlasništvom Opštine

logoPojedini bivši osnivači KK Primorje 1945 odrekli su se svojih osnivačkih dionica i ustupili ih Opštini Herceg Novi, čime je naš grad postao većinski vlasnik tog kluba. Ovo je, pored FK Igalo, drugi sportski klub pod većinskim vlasništvom Opštine.

Na sinoćnjoj skupštini kluba, održanoj u Velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi, obrađeno je 8 od 9 tačaka dnevnog reda, između ostalog i da će KK Primorje 1945 od sada nastupati pod nazivom KK Primorje Herceg Novi 1945.

Za predsjednika Skupštine kluba izabran je dugogodišnji priznati sportski radnik u oblasti košarke Jovan Subotić. Za predsjednika Upravnog odbora, odnosno predsjednika kluba izabran je dosadašnji trener Dejan Jevtić.

Takođe, usvojen je predlog o saradnji košarkaških klubova Primorje i As, a ugovor o saradnji dva kluba će biti potpisan u narednim danima.

Napominjemo i da će narednih dana biti održani sastanci sa svim sportskim klubovima iz našeg grada, kako bi se postigli dogovori o prelasku klubova pod većinsko vlasništvo Opštine Herceg Novi. Privatni klubovi sa kojima ne bude postignut dogovor, Opština Herceg Novi više neće finansirati.

 

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi