grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Počela izgradnja kapele u Kumboru

  • utorak, 19 jun 2018 12:40

NAsKum19062018Radovi na izgradnji kapele u Kumboru otpočeli su i prva faza treba da bude završena do 15. jula. Ovo mjesto na hercegnovskoj rivijeri dobiće novu kapelu zahvaljujući saradnji Opštine Herceg Novi, Mjesne zajednice Kumbor i Crkvene opštine Kumbor koji zajedničkim snagama realizuju projekat.

Opština Herceg-Novi je za građevinske radove obezbijedila sredstva u visini od 45.000 eura, koja su predviđena Budžetom za ovu godinu, a Crkvena opština Kumbor je opredijelila parcelu za objekat.

Imajući u vidu značaj ovog projekta za mještane Kumbora, kao i činjenicu da se objekat ne nalazi u priobalnom dijelu, radovi će biti izvođeni tokom cijelog ljeta, na inicijativu Mjesne zajednice, a po odobrenju lokalne uprave.

Izgradnjom kapele nastavlja se sa rješavanjem pitanja koja su mještani Kumbora i predstavnici Mjesne zajednice predočili kao prioritetna tokom posjete čelnika lokalne uprave ovom mjestu. U proteklom periodu završeno je uređenje priobalnog puta – asfaltiranje, sanacija parapeta i javne rasvjete, a drugo važno pitanje biće riješeno izgradnjom kapele.

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi