grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

„Veče šampiona“ 18. februara u Dvorani Park

  • petak, 15 februar 2019 10:35

DvoranaPark2019Svečana dodjela sportskih priznanja Opštine Herceg Novi za ostvarene rezultate u minuloj godini biće upriličena 18. februara 2019. godine (ponedeljak).

Svečanost pod nazivom “Veče šampiona” održaće se od 18 sati u Dvorani Park. U ime Opštine Herceg Novi, pozivamo vas da ispratite ovaj događaj.
Najbolji sportista Herceg Novog u 2018. godini je Đuro Radović, vaterpolista „Jadrana Carina“ i reprezentativac Crne Gore.
Najuspješniji sportski kolektiv grada je PVК „Jadran Carine“  a njegov šef stručnog štaba i selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković je najuspješniji trener.
Najbolji hercegnovski sportista koji brani boje kluba koji nije iz Herceg Novog, a koji je uspješan ambasador svog je reprezetivac Crne Gore i kapiten “Pro Reka” Aleksandar Ivović, koji je najbolji igrač planete.
Sportski radnik godine je Saša Кulinović, član Alpinističog kluba  ”Niskogorci”.
Priznanje za ukupni doprinos razvoju sporta, ili kako se popularno kaže nagrada za životno dijelo, pripala je Marinku Кovačeviću, bivšem košarkašu ”Primorja”, ”Rabotničkog” i ”Budućnosti”, a  kasnije uspješnom treneru brojnih košarkaša iz Herceg Novog koji su igrali i igraju širom Evrope.  Za doprinos u razvoju sporta priznanja su dobili i nekadašnji teniser Rade Popović i posthumno Drago Terzić, radnik u sportskom ribolovu, streljaštvu i biatlonu koji je  bio   i  sudija u biatlonu na XXIV Zimskim olimpijskim igrama 1984. godine u Sarajevu.
U kategoriji najboljih sportista shodno rezultatu iz prošle godine priznanja će primiti i Dilan Prašević (boks), Vladan Spaić i Marko Petković (vaterpolo), Đuro Milanović (bućanje), Nikola Perišić (streljaštvo), Anđela Antunović (plivanje),  Milivoj Dukić (jedrenje), Jelena Tomašević  (triatlon), David Bjelica (fudbal), Miloš Bubanja (šah), Aleksandar Milosavljević (ribanje), Jovana Savković (košarka)  i Marko Danilović (automobilizam).
U kategoriji sportskih nada  nagrađena je grupa najtalentovanih i oni za koje se očekuje da su budućnost novskog sporta.

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi