grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Mladi karatisti – osvajači medalja na prijemu u Opštini

MladiKaratisti07062019Potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević i sekretar za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić primili su danas mlade karatiste karate klubova Bijela i Šotokan tim: Jovanu Damjanović, Nenada Đuričića, Marka Brnadu i Radovana Đurovića, zbog ostvarenih rezultata i predstavljanju našeg grada na nedavno održanom Balkanskom prvenstvu u Banjaluci.

Podsjetićemo, članovi KK Bijela su na takmičenju osvojili dvije zlatne medalje, dok se Šotokan Tim u Herceg Novi vratio bogatiji za još jednu zlatnu i bronzanu medalju.
Potpredsjednik Konjević i sekretar Klasić čestitali su mladim sportistima na uloženom trudu i osvojenim medaljama, kao i trenerima Dejanu Boškoviću (Šotokan Tim) i Slađanu Mikuliću (KK Bijela) na istrajnosti u kreiranju uzornih i sportista za primjer.
Treneri su izrazili zadovoljstvo odnosom lokalne uprave i Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport prema klubovima, ali i da se nadaju budućim boljim infrastrukturnim rješenjima. Oba kluba imaju velike planove za dalja takmičenja, sa talentovanim podmladkom, juniorskim i kadetskim selekcijama.

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi