grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Trka oslobođenja i sportski dan

  • nedelja, 27 oktobar 2019 13:52

NasTrkaDO29102019Povodom Dana oslobođenja Herceg Novog, Opština i Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport, organizovali su drugu Trku oslobođenja i sportski dan. Ove godine je preko tri stotine učesnika, osnovaca i srednjoškolaca. Podršku su pružili i brojni sportski klubovi Herceg Novog.

Trka oslobođenja je počela kod Vile “Galeb” u 13 časova, šetalistem, stazom od 1200m, a završila kod “Titove Vile”, gdje su uručene zahvalnice, posluženo voće i osvježenje, te dodijeljeni pokloni svim učesnicima.
Nakon toga trkči su šetnjom kroz park Instituta Dr Simo Milosević nastavili učešće u programu sportskog dana, u Sportskom centru “Igalo” od 14 časova.

-Trka je u potpunosti prenijela dječije osmjehe i radost na šetalište, pa se mozemo pohvaliti ovakvom vrstom organizacije i smatrati je vrlo uspješnom. Uz prigodan program, muziku, balone i slatkiše, članovi reprezentativnih novskih klubova predstavili su sportske tehnike i vještine učesnicima. Govorili su im olimpijac jedriličar Milivoje Dukić, sportista grada vaterpolista Đuro Radović, objasnivši važnost bavljenja sportom. Zatim i članovi Odbojkaskog kluba “Albatros”, Gimnastickog kluba “Adriatic kids”, Bokserskog kluba Novi, Judo kluba “Igalo”, Ju- Jutsu kluba “Panda”, Teniskog kluba Herceg Novi – kazao je sekretar za društvene djelatnosti i sport, Darko Klasić.
On zahvaljuje brojnim sponzorima koji su obezbijedili poklone flažice za vodu, slatkiše, sokove, prevoz, te školskom Volonterskom klubu “Tačka oslonca”.

Vlada baner

Autobuskastanicanew

mjerecovid19

s48

Mapa investicija HN

Preporukeprotivcovida19

Lap2020

BanerHN05092019.jpg

Informatorzadjecuimlade2019

300x250

beginadrion

Surlas

                    PITAJTE
  PREDSJEDNIKA OPŠTINE
                 pitPred
 
                 PROSTORNO
 PLANSKA DOKUMENTACIJA
        PPohn14 s
 Interreg5
 anEuin  

radioHN

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi