grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Plaketa i nagrada Opštine za Nemanju Mikulića, bronzanog na Svjetskom karate prvenstvu

  • petak, 01 novembar 2019 16:06

NAsMikul011120019Opština Herceg Novi  upriličila je danas prijem za mladog novskog karatistu Nemanju Mikulića, osvajača bronzane medalje na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Čileu. Predsjednik Opštine Stevan Katić je Mikuliću uručio plaketu i novčanu nagradu, kao čestitku za uspjeh i znak podrške lokalne uprave ovom perspektivnom sportisti.

„Rezultat koji si ostvario na Svjetskom prvenstvu je za ponos ne samo Herceg Novog, nego i cijele Crne Gore. Ja ti od srca čestitam i nadam se da ćeš u narednom periodu nastaviti predano da radiš, zajedno sa svojim klubom i trenerom koji ulažu velike napore kako bi karate sport u našem gradu i državi podigli na viši nivo. Tvoj i trud tvog kompletnog tima doprinijeli su da dođeš do ovog fantastičnog rezultata, koji će ti sigurno biti odskočna daska. Ja te vidim i kao novog olimpijskog šampiona“, poručio je predsjednik Katić.

Mikulic01112019

Poručivši da je Nemanja pravi primjer kako se posvećenošću, radom i trudom postiže uspjeh svjetskog ranga, Katić mu se zahvalio što na najbolji način zastupa svoj grad, promoviše borilačke sportove i predstavlja uzor brojnim mladim sportistima u Herceg Novom.
Nemanja Mikulić se zahvalio na podršci svima koji su omogućili da ode u Čile na svoje prvo Svjetsko prvenstvo. Kazao je da mu je to bio veliki izazov, a iza uspjeha stoji ogroman trud i cijelo ljeto napornih treninga.
„Ovo je podsticaj koji će mi dati volju i snagu da nastavim dalje“, istakao je Mikulić. Kako je dodao, predstoje mu važna takmičenja - državno prvenstvo za juniore, šampionat Balkana i prvenstvo Evrope.
Sastanku su prisustvovali Nemanjin trener i otac Slađan Mikulić i sekretar za društvene djelatnosti i sport, Darko Klasić.
Nemanja Mikulić, član Karate kluba „Bijela“ bronzu je osvojio u borbama do 57 kilograma, kao član reprezentacije Crne Gore. Nemanja je imao šest protivnika, a u meču za treće mjesto savladao je Francuza Zinedina Tadžera. Odlazak Mikulića na Svjetsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore u Čileu podržala je Opština Herceg Novi, obezbijedivši preko resornog Sekretarijata sredstva za putne troškove.

 

Vlada baner

Autobuskastanicanew

mjerecovid19

s48

Mapa investicija HN

Preporukeprotivcovida19

Lap2020

BanerHN05092019.jpg

Informatorzadjecuimlade2019

300x250

beginadrion

Surlas

                    PITAJTE
  PREDSJEDNIKA OPŠTINE
                 pitPred
 
                 PROSTORNO
 PLANSKA DOKUMENTACIJA
        PPohn14 s
 Interreg5
 anEuin  

radioHN

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi