grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

U Sutorini otvoren novi teren za mali fudbal „Pollino sport arena“

  • petak, 01 novembar 2019 16:54

NasReklSvijet01112019Herceg Novi je sinoć dobio novi sportski objekat u Sutorini, otvaranjem terena za mali fudbal koji je izgradila kompanija „Pollino sport“, a u čemu su imali podršku Opštine Herceg Novi.

„Djeca našeg grada, ali i odrasli, imaće priliku da tokom zimskog perioda i kišnih mjeseci u ovom objektu rade na sebi, na razvijanju sportskog duha, fer pleja, individualnih i kolektivnih sposobnosti, što će svakako imati dugoročnog efekta na razvitak i boljitak društvene zajednice kojoj pripadamo“, poručio je predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, koji je zvanično otvorio objekat.

Katić je pozdravio domaćine i prisutne goste, sportske radnike i brojne mališane, te čestitao „Polino Sportu“ na uloženom trudu i upornosti, uz želju da u ovaj objekat bude mjesto uspjeha i da u njemu stasaju mnogi talenti.

„Opština Herceg Novi podržala je izgradnju objekta u kojem se nalazimo sa svim potrebnim kapacitetima. Uvjeren sam da svi vrlo dobro znate da ulažemo napore kako bi se u našem gradu izgradio što veći broj sportskih terena, a najbolji primjer za to su izgradnja sportskog igrališta na Toploj i dječijeg igrališta na Gomili. Usvojili smo i Strategiju razvoja sporta za period do 2021. godine, uvažavajući potrebe omladine Herceg Novog, a sa ciljem poboljšanja uslova života i bavljenja sportom u našem gradu“, kazao je Katić i istakao da ovaj objekat predstavlja dodatni korak na putu da se u Herceg Novom poboljšaju uslovi za bavljenje različitim sportovima.

„Potrudili smo se da gradu donesemo nešto novo, neku novu vrijednost, kako za njegove sugrađane tako i njihove goste“, poručio je Igor Božović, u ime vlasnika objekta „Pollino sport arena“. On je podsjetio da je objekat u Meljinama stradao u prošlogodišnjem nevremenu i podijelio zadovoljstvo što su uspjeli da izgrade novi sportski teren, dodajući da će najljepši ukras ovog objekta biti osmjesi djece.

 

Vlada baner

Autobuskastanicanew

mjerecovid19

s48

Mapa investicija HN

Preporukeprotivcovida19

Lap2020

BanerHN05092019.jpg

Informatorzadjecuimlade2019

300x250

beginadrion

Surlas

                    PITAJTE
  PREDSJEDNIKA OPŠTINE
                 pitPred
 
                 PROSTORNO
 PLANSKA DOKUMENTACIJA
        PPohn14 s
 Interreg5
 anEuin  

radioHN

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi