grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Sportski centar Igalo dobija novi parket, kvaliteta kao u Beogradskoj areni i Pioniru

sc igaloPotpisan je ugovor o zamjeni postojećeg sportskog poda u Sportskom centru Igalo novom parketnom podlogom, koja će biti vrhunskog kvaliteta, poput onih u beogradskim dvoranama Arena i  Pionir na kojima su nastupali najveći sportski asovi.

Riječ je o projektu na čiju realizaciju se čeka godinama, a koji će značajno podići kvalitet usluga u Sportskom centru i unaprijediti uslove u sali koju godišnje koristi na hiljade sportista i rekreativaca iz našeg grada, regiona i svijeta.
Projekat vrijedan skoro 195 hiljada eura finansira Opština Herceg Novi, a posao će izvoditi kompanija ”Tomaš grupa” iz Podgorice, koja je kao najpovoljniji ponuđač izabrana na tenderu.
Radovi će podrazumijevati sanaciju betonske ploče i zamjenu postojećeg sportskog poda novom parketnom podlogom, precizirano je ugovorom o javnoj nabavci koji su sklopili Opština i ”Tomaš grupa”.  Biće postavljena parketna podloga koja zadovoljava standarde Međunarodne košarkaške federacije.
Izvođač ima rok 20 kalendarskih dana od uplate avansa da izvrši sve pripreme i nabavku materijala, i još 30 dana od dana uvođenja u posao do kompletnog završetka radova.

Vlada baner

Autobuskastanicanew

mjerecovid19

s48

Mapa investicija HN

Preporukeprotivcovida19

Lap2020

BanerHN05092019.jpg

Informatorzadjecuimlade2019

300x250

beginadrion

Surlas

                    PITAJTE
  PREDSJEDNIKA OPŠTINE
                 pitPred
 
                 PROSTORNO
 PLANSKA DOKUMENTACIJA
        PPohn14 s
 Interreg5
 anEuin  

radioHN

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi