grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Novogodišnji pokloni obradovali štićenike Dnevnog centra i „Nove šanse u Novom“

  • četvrtak, 26 decembar 2019 17:29

NasVSam26122019Predstavnici Opštine i Turističke organizacije Herceg-Novi posjetili su danas štićenike Dnevnog centra za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju i NVO „Nova šansa u Novom“, kako bi im uručili prigodne poklone i torte za novogodišnje praznike.

Sa štićenicima su se danas družile sekretarka za lokalnu samoupravu Vesna Samardžić i sekretarka za kulturu i obrazovanje Ana Zambelić Pištalo, potpredsjednica Skupštine opštine Herceg-Novi Dragana Stanišić i Kristina Milatović ispred Turističke organizacije Herceg-Novi. Sa štićenicima „Nove šanse u Novom“ radosne momente podijelila je i dekan Fakulteta za menadžment doc. dr Irena Petrušić sa saradnicima, koji su i tokom prethodnih mjeseci sa ovom nevladinom organizacijom radili na projektima edukacije za osobe sa invaliditetom.

Kako je istakla sekretarka Samardžić, upravu i rukovodioce Dnevnog centra, „Nove šanse“ i „Zraka sunca“ opravdano prati glas vrijednih i predanih radnika, koji daju maksimalan doprinos kroz rad i druženje, a svi zajedno čine kvalitetan servis za one kojima je to najpotrebnije. Štićenicima sve tri organizacije Opština Herceg Novi je uručila novogodišnje poklon paketiće.

novaSansaDcentar26122019Turistička organizacija Herceg Novi obezbijedila je ukupno 93 vaučera u vrijednosti od 50 eura, koji su uručeni štićenicima Dnevnog centra sa smetnjama i teškoćama u razvoju, Dječijem domu Mladost iz Bijele, te nevladinim organizacijama „Nova šansa u Novom“, „Sunčev zrak“ i „Zrak sunca“.

TOHN je nastavila sa lijepom i pozitivnom praksom u vrijeme darivanja, a saradnja će biti nastavljena i tokom narednih godina, kazala je Milatović prilikom posjete „Novoj šansi“.