grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Novski vatrogasci osuđuju privođenje kolega iz Budve

  • četvrtak, 25 jun 2020 15:42

rtv budvaSlužba zaštite i spašavanja Opštine Herceg Novi najoštrije osuđuje današnje privođenje sedam kolega iz Službe zaštite i spašavanja Opštine Budva od strane posebne jedinice Uprave policije.

Opširnije...

Herceg Novi dobija još jedno dobrovoljno vatrogasno društvo: Završeno opremanje DVD Prijevor, početak rada sledeće sedmice

  • utorak, 23 jun 2020 13:34

Nas23062020

Veliki požari koji su zahvatili Herceg Novi tokom ljeta 2017. godine bili su opomena i jasan znak da treba unaprijediti sistem zaštite kako bi bezbjednost na teritoriji cijele opštine bila na višem nivou. 

Opširnije...

Nove uniforme za novske vatrogasce-spasioce

NasVAtrUni2020Vatrogasci-spasioci Službe zaštite i spašavanja Herceg Novi dobili su nove radne unifrome, koje im je obezbijedila Opština Herceg Novi.

Opširnije...

Vježba Službe zaštite i spasavanja sa pripadnicima DVD „Bijela“ – simulacija šumskog požara

  • srijeda, 18 septembar 2019 09:37

vatrg18092019Na Savinskoj Dubravi su krajem prošle sedmice pripradnici Službe zaštite i spasavanja Opštine Herceg Novi održali vježbu simulacije šumskog požara. Vježbu je vodio vođa odjeljenja Vladimir Pejović, a učestvovalo je devet vatrogasaca – spasilaca pripadnika DVD „Bijela“ i pet vatrogasaca – spasilaca Službe zaštite i spasavanja Opštine Herceg Novi.

Opširnije...

Edukacija za zaposlene u Agenciji za razvoj i zaštitu Orjena- Saradnjom do bolje zaštite Orjena od požara

  • utorak, 23 jul 2019 14:36

Orjen Planinarski dom i ŠiljevikPrezentaciju osnovnih aktivnosti zaštite od požara za zaposlene u Agenciji za razvoj i zaštitu Orjena održali su protekle nedelje službenici Direktorata za vanredne situacije – područna jedinica Herceg Novi i pripadnici hercegnovske Službe zaštite i spasavanja.

Opširnije...

Zabrana loženja i upotrebe vatre na otvorenom od 1. juna do 30. septembra

  • srijeda, 29 maj 2019 09:30

zgradaohnTokom naredna četiri mjeseca na poljoprivrednim zemljištima, kampovima i drugim otvorenim prostorima moguće je ložiti vatru isključivo uz odobrenje i dozvolu opštinske vatrogasne jedinice.

Opširnije...

Savo Pavlović donirao medicinsku opremu Službi zaštite i spašavanja

  • petak, 12 oktobar 2018 15:55

NASVATRO12102018Novljanin Savo Pavlović donirao je Službi zaštite i spašavanja medicinsku opremu – komplet „First Aid kit“, u vrijednosti od oko tri hiljade eura.

Opširnije...

Grad nastavlja sa ulaganjem u Službu zaštite i spasavanja: Nove zaštitne uniforme, šljemovi i cistijerna za efikasniji rad

  • četvrtak, 23 avgust 2018 13:50

Nas23082018Hercegnovska Služba zaštite i spasavanja dobila je nove šljemove i zaštitnu opremu za ulazak u vatru, kao i cistijernu kapaciteta 13 kubika.

Opširnije...

Herceg-Novi dobio drugo dobrovoljno vatrogasno društvo: Za bolju zaštitu Luštice

NAsVAtr08062018Dobrovoljno vatrogasno društvo Luštica unaprijediće zaštitu stanovnika i imovine na poluostrvu Luštica i doprinijeti spremnijem regovanju u slučaju vanrednih situacija, poručio je Predsjednik Opštine Herceg-Novi Stevan Katić na sinoćnoj donatorskoj večeri povodom osnivanja DVD Luštica.

Opširnije...

07.06. - Donatorsko veče povodom osnivanja DVD Luštica

PozLus01062018Nakon prošlogodišnjih požara koji su zadesili naš grad i okruženje, a u kojima je veliku štetu pretrpjelo poluostrvo Luštica, Opština Herceg Novi, Služba zaštite i spasavanja i mještani Luštice inicirali su osnivanje Dobrovoljnog vatrogasnog društva Luštica.

Opširnije...

Od sjutra zabrana loženja i upotrebe vatre na otvorenom

  • četvrtak, 31 maj 2018 14:16

VatraOdluka o zabrani loženja i upotrebi vatre na otvorenom prostoru stupa na snagu sjutra, 01. juna i važiće do 30. septembra 2018. godine.

Opširnije...

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi