grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Novski vatrogasci osuđuju privođenje kolega iz Budve

  • četvrtak, 25 jun 2020 15:42

rtv budvaSlužba zaštite i spašavanja Opštine Herceg Novi najoštrije osuđuje današnje privođenje sedam kolega iz Službe zaštite i spašavanja Opštine Budva od strane posebne jedinice Uprave policije.

“Vatrogasci koji rizikuju svoje živote za spas drugih na ovaj način su poniženi i onemogućeni da obavljaju svoju dužnost.

Blokiranjem budvanske Službe zaštite i spašavanja direktno je ugrožena bezbjednost građana Budve, ali i dovoden u pitanje sistem reagovanja u hitnim situacijama u cijeloj Boki Kotorskoj.

Više puta smo imali priliku da se, u situacijama kada su bili ugroženi ljudski životi, uvjerimo u hrabrost, spemnost i časnost kolega iz Budve. Zato im danas pružamo punu podršku i ukazujemo na nerazumnost i opasnost ovakvog postupanja od strane državnih organa.

U slučaju da zbog današnjih skandaloznih dešavanja bude ugrožena bezbjednost makar i jednog jedinog građanina Budve, Služba zaštite i spašavanja Herceg Novi i dobrovoljna vatrogasna društva sa teritorije našeg grada biće na raspolaganju da intervenišu i pomognu kolegama iz Budve”, stoji u reagovanju Službe zaštite i spašavanja Opštine Herceg Novi.

 

Vlada baner

Autobuskastanicanew

mjerecovid19

s48

Mapa investicija HN

Preporukeprotivcovida19

Lap2020

BanerHN05092019.jpg

Informatorzadjecuimlade2019

300x250

beginadrion

Surlas

                    PITAJTE
  PREDSJEDNIKA OPŠTINE
                 pitPred
 
                 PROSTORNO
 PLANSKA DOKUMENTACIJA
        PPohn14 s
 Interreg5
 anEuin  

radioHN

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi