logo
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Uređena još jedna ulica na Toploj III

  • ponedjeljak, 08 jul 2019 10:33

NAs08072019Ulica na Toploj III, u dijelu naselja poznatom kao Vranjansko, sanirana je zahvaljujući saradnji lokalne uprave i mještana.

Tokom proteklih dana završeno je betoniranje ove ulice u jednom od najvećih hercegnovskih naselja, koja je bila u veoma lošem stanju. Saniran je potez u dužini 320 metara, a radovi vrijednosti oko 15.000 eura izvedeni su udruženim ulaganjem Opštine Herceg Novi i mještana, a uz podršku Mjesne zajednice Topla.
Ovaj projekat nastavak je dobre saradnje lokalne uprave i mještana na realizaciji zajedničkog cilja da građani imaju uređene prilaze kućama i dvorištima. Po istom modelu ranije su na Toploj III sanirane još dvije trase puta, koje su prema procjenama mještana bile u najlošijem stanju, a plan za naredni period je da bude u cijelosti uređena kolska komunikacija između naselja Topla III i Modra Ploča.

Lokalna vlast u Herceg Novom nastavlja sa projektima u cilju unapređenja gradske infrastrukture i objekata od javnog interesa - počela je izgradnja trotoara na dijelu puta Meljine – Podi, u toku je sanacija puta i izgradnja igrališta na Gomili, škola u Kamenarima će dobiti novi krovni pokrivač, a u Sutorini se gradi Dnevni centar.

s48

Trg od knjige2019
 
Ljeto2019
 
Informatorzadjecuimlade2019 

StrategijaZaMalde13.12.2018

Banervodod03072018

300x250

beginadrion

Surlas

                    PITAJTE
  PREDSJEDNIKA OPŠTINE
                 pitPred
 
                 PROSTORNO
 PLANSKA DOKUMENTACIJA
        PPohn14 s
 Leg
 
Interreg5
 

anEuin  

radioHN

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi