logo
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Uređena još jedna ulica na Toploj III

  • ponedjeljak, 08 jul 2019 10:33

NAs08072019Ulica na Toploj III, u dijelu naselja poznatom kao Vranjansko, sanirana je zahvaljujući saradnji lokalne uprave i mještana.

Tokom proteklih dana završeno je betoniranje ove ulice u jednom od najvećih hercegnovskih naselja, koja je bila u veoma lošem stanju. Saniran je potez u dužini 320 metara, a radovi vrijednosti oko 15.000 eura izvedeni su udruženim ulaganjem Opštine Herceg Novi i mještana, a uz podršku Mjesne zajednice Topla.
Ovaj projekat nastavak je dobre saradnje lokalne uprave i mještana na realizaciji zajedničkog cilja da građani imaju uređene prilaze kućama i dvorištima. Po istom modelu ranije su na Toploj III sanirane još dvije trase puta, koje su prema procjenama mještana bile u najlošijem stanju, a plan za naredni period je da bude u cijelosti uređena kolska komunikacija između naselja Topla III i Modra Ploča.

Lokalna vlast u Herceg Novom nastavlja sa projektima u cilju unapređenja gradske infrastrukture i objekata od javnog interesa - počela je izgradnja trotoara na dijelu puta Meljine – Podi, u toku je sanacija puta i izgradnja igrališta na Gomili, škola u Kamenarima će dobiti novi krovni pokrivač, a u Sutorini se gradi Dnevni centar.

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi