logo
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Počela izgradnja dijela trotoara od Meljina do Poda

  • ponedjeljak, 08 jul 2019 14:45

NasTroMeljine872019Na dionici puta Meljine-Podi, od stambeno poslovnog objekta „Igalopromet“ do kuća Murišića, počela je izgradnja trotoara. Na ovaj način, Opština Herceg Novi će brojnim pješacima, koji su do sada morali da koriste kolovoz, riješiti problem i omogućiti bezbjedan prolazak ovim dijelom puta.

Trotoar će biti izgrađen u dužini 160 metara, što je investicija ukupne vrijednosti oko 14 hiljada eura koju zajedno finansiraju Opština Herceg Novi i mještani ovog dijela grada. Radove izvodi firma „Nikas ing“ d.o.o, koja je izabrana kao najpovoljniji ponuđač. Rok za završetak radova je 25 dana.

trotMeljine872019Kako je precizirano ugovorom o izvođenju radova, Izvođač je dužan da radove izvee stručno i kvalitetno, držeći se tehničkih propisa, pravila i standarda koji važe u građevinarstvu. Garantni rok za radove je dvije godine, tokom kojih je Izvođač dužan da o svom trošku otkloni sve nedostatke koji se pokažu na izvedenim radovima. Takođe, Izvođač je ugovorom obavezan da po završetku radova očisti gradilište i uredi okolinu.

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi