grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Od ponedeljka redovno radno vrijeme u Opštini Herceg Novi, uz poštovanje mjera zaštite

Zastava HNRadno vrijeme organa i službi Opštine Herceg Novi će od ponedeljka, 18. maja biti redovno, u skladu sa važećom Odlukom o radnom vremenu u organima lokalne uprave.

Zaposleni i stranke u Opštini dužni su da se prilikom komunikacije pridržavaju fizičke distance od najmanje dva metra, da nose zaštitne maske, a na ulasku i izlasku iz zgrade obavezna je dezinfekcija ruku, stoji u Naredbi koju je potpisao predsjednik Opštine Stevan Katić.
U šalter salama Opštine može da boravi samo jedna stranka na 10 kvadratnih metara, uz poštovanje utvrđene fizičke distance.
Obezbjeđenje Opštine će se starati da zaposleni i stranke nose zaštitne maske i dezinfikuju ruke na ulasku i izlasku iz objekta.
Radno vrijeme Građanskog biroa Opštine je od 07.30 do 15 časova, do proglašenja prestanka epidemije zarazne bolesti CoVID-19.
U skladu sa Odlukom o radnom vremenu u organima lokalne uprave, rad sa strankama će se obavljati svakim radnim danom od 08 do 11 časova, poštujući sva pomenuta pravila za sprječavanje širenja zarazne bolesti.

Naredba broj 01-1-018-765/20 od 15.05.2020. godine