grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Novogodišnji bazar u Starom gradu od 20. decembra

  • ponedjeljak, 02 decembar 2019 14:33

Njegoseva sU cilju promocije domaćih proizvoda i tradicionalnih zanata, te njihovog boljeg plasmana kroz trgovinsku i turističku ponudu, Opština Herceg Novi posredstvom Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo organizuje Novogodišnji bazar, u periodu od 20.12.2019. do 28.12.2019. godine u dijelu pješačke zone ispred Adicco banke u Starom gradu.

Učesnicima Novogodišnjeg bazara će biti obezbijeđeni besplatni štandovi i bazar je osim promotivnog takođe i prodajnog karaktera.Pozivamo sve zainteresovane subjekte (pravna i fizička lica) da uzmu učešće i predstave se sa svojom ponudom, izlože svoje proizvode i na taj način promovišu svoju djelatnost, proizvode, ideje i kreacije.

Potrebno je da osim ličnih podataka, izlagači navedu tip proizvoda i roba koje žele da predstave na bazaru, pri čemu se prednost daje domaćim proizvodima i tradicionalnim zanatima i rukotvorinama. Preprodaja nije dozvoljena.

Iz Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo naglašavaju da popunjenu prijavu treba dostaviti najkasnije do 16.12.2019. godine do 15 h, u elektronskoj formi na e-mail adresu:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , ili lično u prostorijama Opštine, Trg maršala Tita 2, na drugom spratu, kancelarija broj 59. Kontakt tel: 032 321 052 .

Prijava (.pdf)