grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Turističko-informativni biroi počeli sa radom

  • ponedjeljak, 18 maj 2020 09:33

info-biro-780x470Uz strogo pridržavanje svih preventivnih i bezbjednosnih mjera za sprečavanje širenja epidemije korona virusa počeli su sa radom turističko informativni biroi Turističke organizacije Herceg Novi, nakon skoro dvomjesečnog prekida.

Od ponedeljka, 11. maja, na teritoriji opštine Herceg Novi sa radom su počela tri turističko informativna biroa - Igalo, Trg i Meljine. Radno vrijeme TIB-ova je od 9 do 15 časova, svakog dana sem nedelje.
„Ovo je prilika da još jednom pozovemo predstavnike turističke privrede da se zajedno uključimo u predstavljanje ljetnje ponude Herceg Novog. U okviru regionalne kamanje TOHN će u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom i Ministarstvom održivog razvoja i turizma promovisati predstojeću ljetnju sezonu u našem gradu.
Pozivamo predstavnike hotela, privatnog smještaja, turističkih kampova i turističkih agencija da nam dostave cijene svojih ponuda za predstojeću sezonu i to za period visoke sezone (jul i avgust), za period niže sezone (jun i septembar), kao i za period niske sezone (oktobar). Uz cijene, potrebno je dostaviti i fotografije ponude, u visokoj rezoluciji“, saopštili su iz TOHN.
Obzirom da regionalna kampanja počinje 15. maja, zamolili su sve predstavnike da svoju ponudu dostave u što kraćem roku na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , ili fizički dostave u neki od tri TIB-a od ponedjeljka 11. maja (od 9 do 15 časova) ili u prostorije TOHN.
„Zajedničkim djelovanjem TOHN i turističke privrede Herceg Novog nadamo se da će se postići najbolji mogući rezultati u novonastalim okolnostima“, poručili su iz TOHN.