grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Opština Herceg Novi poklanja udžbenike đacima prvih pet razreda

  • ponedjeljak, 27 jul 2020 13:43

Ilustracija Komplet udzbenika za prvake2020Opština Herceg Novi će i ove godine obezbijediti udžbenike za najmlađe osnovce, i to za đake prvih pet razreda. Javni poziv za nabavku kompleta udžbenika je u pripremi i biće raspisan do kraja ove sedmice.

Opširnije...

Herceg-Novi dobio Lokalni akcioni plan za mlade 2020-2021: Potencijali mladih su resurs za razvoj zajednice

  • utorak, 07 jul 2020 13:59

ilustracija omladinski parlament07072020Lokalni akcioni plan za mlade Opštine Herceg Novi za period 2020. i 2021. godine usvojen je protekle sedmice, na 13. redovnoj sjednici Skupštine opštine Herceg Novi. Odbornici lokalnog parlamenta jednoglasno su podržali Odluku o usvajanju ovog dokumenta, koji će biti osnov za unaprijeđenje položaja mladih u našem gradu tokom narednog perioda.

Opširnije...

Uručene opštinske diplome za 80 najuspješnijih učenika: Herceg Novi slavi znanje i mladost

  • utorak, 16 jun 2020 14:37

Luce2020Osamdeset učenika iz Herceg Novog je u protekloj školskoj godini postiglo odlične rezultate i u svoj grad donijelo brojne nagrade. U čast ”luča” iz osnovnih i srednje škole, kao i nagrađenih na državnim i međunarodnim takmičenjima znanja, danas je upriličena svečanost u Dvorani Park, na kojoj im je predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, Nikola Samardžić uručio opštinske diplome i prigodne poklone.

Opširnije...

25. HAPS: U vrijeme pandemije, malo pojačaj radio

  • srijeda, 15 april 2020 12:19

naslovnaHAPSOd danas, 15. aprila do 30. aprila trajaće Hercegnovske aprilske pozorišne svečanosti, koje su u vrijeme pandemije migrirale na radio. HAPS – Migracije pod motom "Malo pojačaj radio" u domove unosi drugačiji, ali kvalitetan kulturni sadržaj – radio drame.

Opširnije...

Mladi u Herceg Novom žele bioskop, omladinski centar i više kulturnih sadržaja

  • četvrtak, 27 februar 2020 10:01

MladiHNNSLOptimizam i energija mladih predstavljaju osnov za razvoj pozitivne snage društva, zbog čega je važno čuti njihov glas i pažljivo oslušnuti njihove potrebe, a mladi u Herceg Novom su istakli da žele bioskop, omladinski centar, kao i više kulturnih sadržaja.

Opširnije...

HFestlogo

logonew1Bib

Galerija-Josip-Bepo-Benkovic-logo