grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Drugi javni poziv za davanje u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera putem javnog nadmetanja

  • utorak, 26 maj 2020 08:55

omladinski park igaloOpština Herceg Novi objavljuje drugi javni poziv za davanje u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata za sezonu 2020. godine.

Opširnije...

Izmjena Javnog poziva za davanje u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera

  • petak, 10 april 2020 07:54

omladinski-park-igalo-3Direkcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi objavljuje izmjenu Javnog poziva za davanje u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera putem javnog nadmetanja, koji je objavljen 23.03.2020.godine. Izmjene se odnose na rok za podnošenje ponuda i datum aukcije.

Opširnije...

Javni poziv za davanje u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera putem javnog nadmetanja

  • ponedjeljak, 23 mart 2020 09:28

zgradaohnDirekcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi raspisala je Javni poziv za davanje u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera putem javnog nadmetanja.

Opširnije...

Javni poziv za davanje u zakup poslovnog prostora u Bijeloj putem javnog nadmetanja

  • četvrtak, 05 mart 2020 07:00

ZgradaOPSTINE2020Direkcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg-Novi objavila je prvi Javni poziv za davanje u zakup poslovnog prostora u svojini Opštine Herceg Novi putem javnog nadmetanja. Predmet javnog poziva je poslovni prostor u Bijeloj-Pijavica površine 44m2, koji se daje u zakup na period od pet godina za potrebe trgovine na malo.

Opširnije...

Javni poziv za davanje u zakup lokacije za postavljanje privremenog objekta- parkirališta

  • četvrtak, 06 februar 2020 07:00

HN aerialOpština Herceg-Novi objavila je prvi javni poziv za davanje u zakup lokacije za postavljanje privremnog objekta – parkirališta putem javnog nadmetanja.

Opširnije...