logo
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Edukacija za zaposlene u Agenciji za razvoj i zaštitu Orjena- Saradnjom do bolje zaštite Orjena od požara

  • utorak, 23 jul 2019 14:36

Orjen Planinarski dom i ŠiljevikPrezentaciju osnovnih aktivnosti zaštite od požara za zaposlene u Agenciji za razvoj i zaštitu Orjena održali su protekle nedelje službenici Direktorata za vanredne situacije – područna jedinica Herceg Novi i pripadnici hercegnovske Službe zaštite i spasavanja.

Opširnije...

Zabrana loženja i upotrebe vatre na otvorenom od 1. juna do 30. septembra

  • srijeda, 29 maj 2019 09:30

zgradaohnTokom naredna četiri mjeseca na poljoprivrednim zemljištima, kampovima i drugim otvorenim prostorima moguće je ložiti vatru isključivo uz odobrenje i dozvolu opštinske vatrogasne jedinice.

Opširnije...

Savo Pavlović donirao medicinsku opremu Službi zaštite i spašavanja

  • petak, 12 oktobar 2018 15:55

NASVATRO12102018Novljanin Savo Pavlović donirao je Službi zaštite i spašavanja medicinsku opremu – komplet „First Aid kit“, u vrijednosti od oko tri hiljade eura.

Opširnije...

Grad nastavlja sa ulaganjem u Službu zaštite i spasavanja: Nove zaštitne uniforme, šljemovi i cistijerna za efikasniji rad

  • četvrtak, 23 avgust 2018 13:50

Nas23082018Hercegnovska Služba zaštite i spasavanja dobila je nove šljemove i zaštitnu opremu za ulazak u vatru, kao i cistijernu kapaciteta 13 kubika.

Opširnije...

Herceg-Novi dobio drugo dobrovoljno vatrogasno društvo: Za bolju zaštitu Luštice

NAsVAtr08062018Dobrovoljno vatrogasno društvo Luštica unaprijediće zaštitu stanovnika i imovine na poluostrvu Luštica i doprinijeti spremnijem regovanju u slučaju vanrednih situacija, poručio je Predsjednik Opštine Herceg-Novi Stevan Katić na sinoćnoj donatorskoj večeri povodom osnivanja DVD Luštica.

Opširnije...