zgradaohn2022Општина Херцег Нови утврдила је програм одржавања Јавне расправе Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2024. годину и Одлуке о програму уређења простора Општине Херцег Нови за 2024. годину.

Јавна расправа на предлог наведених Одлука у трајању од 15 дана одржаће се почев од 05. децембра, закључно са 19. децембром 2023. године. Јавну расправу ће спровести Секретаријат за финансије и Секретаријат за просторно планирање и изградњу.
Примједбе, предлоге, сугестије и мишљења у писменој форми достављају се на адресу Општине Херцег Нови – Секретаријат за финансије, за Одлуку о Буџету, односно Секретаријату за просторно планирање и изградњу за Одлуку о уређењу терена, преко Грађанског бироа Општине Херцег Нови или мјесних заједница, а у електронској форми на e-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
Централна јавна расправа одржаће се у сали Скупштине општине Херцег Нови 15.12.2023. године. са почетком у 13:30.
Нацрт Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2024. годину биће доступан јавности објављивањем посредством Јавног радио дифузног сервиса РТ Херцег Нови и интернет страници Општине Херцег Нови www.hercegnovi.me .
Након спроведене јавне расправе наведени Секретаријати ће размотрити све примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.

Нацрт Oдлуке о буџету Општине Херцег Нови за 2024. годину

Нацрт Одлуке о програму уређења простора Општине Херцег Нови за 2024. годину.