grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Новски клубови на Сајму спорта у Тивту

NAs06032020Новски спортски клубови представљају се данас на Сајму спорта који је организован у спортској дворани у Тивту, поводом обиљежавања Дана репрезентација Црне Горе. Учешће је организовано у сарадњи Секретаријата за друштвене дјелатности и спорт и управа клубова, а на позив Министарства спорта и младих, као организатора ове манифестације.

Опширније...

Општина Херцег-Нови издваја 450.000 еура за 45 спортских организација

ilustracija sportski dan 2020Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт донио је Одлуку о расподијели средстава спортским организацијама за 2020. годину. Овогодишњим буџетом планиран износ од 450.000 еура распоређен је на 45 спортских организација.

Опширније...

Уручена признања за најуспјешније спортисте Херцег Новог

SportistiNSLШампиони спорта Херцег Новог окупили су се синоћ у Дворани Парк, гдје су им уручене награде и признања за успјехе постигнуте у протеклој години.

Опширније...

Темељи за нове успјехе и будућност ФК Игало: Профа на челу стручног штаба и сарадња са Црвеном Звездом

FKIgalo040220Фудбалски клуб Игало има новог шефа стручног штаба и тренера Миодрага Профу Радановића, чији ће задатак у наредном периоду бити да у сваком смислу унаприједи функционисање клуба, врати Новљане у другу лигу и оснује омладинску школу фудбала, саопштено је данас на конференцији за новинаре.

Опширније...

Расписан Јавни конкурс за расподјелу средстава за рад спортских клубова и спортско рекреативних друштава

SpdannaslСекретаријат за друштвене дјелатности и спорт Општине Херцег Нови расписао је Јавни конкурс за расподјелу средстава из буџета Општине Херцег Нови за 2020. годину за суфинансирање програма рада спортских клубова и спортско рекреативних друштава.

Опширније...

Немања Микулић најуспјешнији спортиста Херцег Новог за 2019. годину

Prijem160120Немања Микулић из Карте клуба „Бијела“ најуспјешнији је спортиста Херцег Новог за 2019. годину.

Опширније...

Општина Херцег Нови и Факултет за спорт и туризам из Новог Сада озваничили партнерство: Боље могућности за образовање новских спортиста

ZKnslОпштина Херцег Нови озваничила је сарадњу са Факултетом за спорт и туризам из Новог Сада, са циљем побољшања могућности за образовање активних спортиста и тренера из нашег града.

Опширније...

Фудбалски клуб Игало обиљежио 90 година постојања: Будућност ће обиљежити изградња новог стадиона

  • сриједа, 18 децембар 2019 12:33

NAs18122019bbbСвечаном академијом у Дворани Парк Фудбалски клуб Игало обиљежио је 90 година постојања. Програмом је оживљено сјећање на дугу историју клуба који је зачетник фудбалске традиције у Игалу, уручене су плакете и захвалнице заслужним колективима и појединцима, најављен велики пројекат за будућност – изградња фудбалског стадиона у Игалу.

Опширније...

Обиљежено „16 дана активизма против насиља над женама“

03122019nasКрајем прошле седмице Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт је заједно са чланицама Радне групе за израду Локалног акционог плана за постизање родне равноправности др Стефом Глушац и Миртом Гржанић, и у сарадњи са ЈЗУ Дом здравља Херцег-Нови, организовао предавање на тему „Здрави стилови живота“, у оквиру кампање „16 дана активизма против насиља над женама“.

Опширније...

Општина и Тора освијетљене у плаво поводом Дана борбе против дијабетеса

dbd2019У Херцег Новом је обиљежен свјетски Дан борбе против дијебетеса освијетљавањем зграде Општине Херцег Нови и градске Торе плавом бојом, званичном бојом Уједињених нација.

Опширније...

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси