logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Послије 6 година, почиње изградња терена на Топлој

MKonjevic20042018Почетком следеће седмице, конзорцијум “Alfa Project” доо и “Bi Kod” доо почеће са радовима на изградњи спортског терена на Топлој. Вриједност радова износиће 38 хиљада еура.

Опширније...

На Савини одата почаст народним херојима Спасићу и Машери

Polaganje vijenca povodom pogibije SPASICAMASERE2018Поводом годишњице од храбре погибије народних хероја Милана Спасића и Сергеја Машере данас је положен вијенац на гробљу на Савини.

Опширније...

Успјешно завршен пројекат: Након 50 година оживио тунел Лаловина

Tunel Lalovina1Након пет деценија оживио је тунел Лаловина. Стари жељезнички тунел данас је уређена пјешачка стаза, која повезује Мељине и Зеленику. Успјешан завршетак пројекта адаптације који је финансирала Општина Херцег Нови обиљежен је синоћ, у присуству бројних грађана и представника локалне управе.

Опширније...

Општинска Одлука предвиђа олакшице за оне који рјешавају стамбено питање - легализација објеката од 9 до 46 еура по квадрату, на рате до 20 година

herceg novi aerial viewОдлука о накнади за комунално опремање грађевинског земљишта за бесправне објекте на територији општине Херцег-Нови омогућава важне олакшице за оне који рјешавају стамбено питање. Овом Одлуком Општина Херцег-Нови је максимално уважила све оне који рјешавају стамбено питање, а поштујући Закон о планирању простора и изградњи објеката.

Опширније...

Потписан споразум о сарадњи Херцег Новог и руског града Рибинска

Ribinsk 2Сарадња у области туризма, привреде, културе и спорта у фокусу је споразума који су јуче потписали предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић и градоначелник руског града Рибинска Денис Валеријевич Добриаков.

Опширније...