logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Руководство Општине Херцег Нови позвало Специјално државно тужилаштво да се активира на случају ЛЕД расвјете

LEDPresНа адресу Општине Херцег Нови је током јучерашњег дана стигло Рјешење о извршењу на основу мјенице, којим се Општини налаже исплата 500 хиљада еура компанији "Novalume", наводном правном насљеднику компаније "Hesalight", за пројекат ЛЕД расвјете у нашем граду. Тим поводом руководство Општине Херцег Нови је данас одржало ванредну конференцију за медије.

Опширније...

Реконструкција Шеталишта тече договореном динамиком, дио стазе привремено затворен због „грубих“ радова

NAsRSet11012018Радови на проширењу Шеталишта Пет Даница теку договореном динамиком. Ради несметаног извођења радова и из безбједносних разлога дионица Шеталишта од локала „Ла Бамба“ до ресторана „Мимоза“ биће затворена током наредних двадесетак дана.

Опширније...

Честитка православним вјерницима поводом Бадњег дана и Божића

Честитка

Свим вјерницима православне вјероисповјести и свештенству упућујемо срдачне честитке и желимо срећан Бадњи дан и Божић, у име Општине Херцег Нови и своје лично име.

Најрадоснији хришћански празник прославите у миру и благостању, окружени љубављу и добротом, захвални за оно што имате, испуњени оптимизмом и надом у дане који долазе.

Нека Божић у ваше домове донесе здравље, срећу, праштање, слогу и напредак .

               

ПРЕДСЈЕДНИК ОПШТИНЕ      ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Стеван Катић                                  др Милош Биговић 

 

Новогодишња честитка

SlikaNG2018Драгим суграђанкама и суграђанима, сарадницима, партнерима, гостима и пријатељима Херцег-Новог упућујемо срдачне честитке поводом предстојећих новогодишњих празника.

Нека 2018. годину обиљеже лични и пословни успјеси. Да не фали разлога за радост, пуно здравља и љубави, мотива и слоге за напредак, међусобног разумијевања, нових пријатеља и добрих идеја.

Увјерени смо да ће 2018. бити година развоја, стабилности и унапређења услова за живот и рад у Херцег-Новом.

Свјесни важне улоге и одговорности сваког појединца, окренимо се ономе што ће донијети добро за све нас и град чији смо дио, јер само тако ћемо у години која долази бити ближи испуњењу својих жеља и планова.

Срећна вам нова 2018. година.

 

ПРЕДСЈЕДНИК ОПШТИНЕ   ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Стеван Катић                        др Милош Биговић 

Одата пошта палим борцима НОР-а полагањем вијенаца у Омладинском парку и на спомен плочу пет Даница

NasPB29122018Потпредсједница Општине Херцег Нови Данијела Ђуровић и Удружење бораца НОР-а Херцег-Новог јутрос су одали пошту и положили вијенце палим борцима нароодноослободилачког рата који су животе дали за град, државу и слободу.

Опширније...