logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Потписан уговор о снабдијевању Херцег-Новог водом из регионалног водовода

NASvOD25042017Директорица херцегновског предузећа „Водовод и канализација“ Јелена Ђаковић и директор Јавног предузећа „Регионални водовод Црногорско приморје“ Горан Јеврић потписали су данас уговор о снабдијевању Херцег-Новог водом са изворишта Боље сестре за ову годину, чиме је и озваничен почетак процеса дугорочне сарадње нашег града са овим предузећем.

Опширније...

Радни састанак представника Општине Херцег-Нови и Дирекције јавних радова: Главни пројекат санације Канли Куле до 1. августа

  • понедјељак, 24 април 2017 13:43

NasRS24042017У фокусу данашњег радног састанка представника Општине Хрецег-Нови и Дирекције јавних радова био је пројекат санације тврђаве Канли Кула. Тема су били и други пројекти у Херцег-Новом који су кандидовани у Капиталном буџету Црне Горе за 2017. годину.

Опширније...

Министар Шеховић у посјети Херцег-Новом: Важни пројекти биће успјешно завршени

NasMinSeh18042017Потпредсједник Општине Херцег-Нови Драган Јанковић састао се данас са министром просвјете Дамиром Шеховићем, који са сарадницима борави у радној посјети Херцег-Новом.

Опширније...

ЧЕСТИТКА ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ОПШТИНЕ ХЕРЦЕГ-НОВИ

uskrsnja jaja 2017Свештенству и свим вјерницима православне и католичке вјероисповјести упућујемо срдачне честитке поводом великог хришћанског празника - Дана Христовог васкрсења-ускрснућа.

Ове године овај велики хришћански празник славимо истога дана, па нека симболика заједништва буде мотив да нас, увијек и свуда, у свим животним искушењима воде љубав и радост, узајамно поштовање и разумјевање, истинољубивост и праведност.

Увијек имајмо на уму да доброта и достојанство сваког од нас чине сврху људског постојања вриједном и благотворном.

                                                     ПОТПРЕДСЈЕДНИК ОПШТИНЕ

                                                     Драган ЈАНКОВИЋ

Објава Тендерске документације за поступак јавне набавке шопингом за набавку робе - пакети за бебе

more2Службеница за јавне набавке обавјештава да је објављена тендерска документација за поступак јавне набавке шопингом за набавку робе - пакети за бебе.

Опширније...