logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

У храму Светог спаса обиљежена слава заштитника Херцег-Новог

Nas15082018Слава заштитника нашег града, Светог Архиђакона Стефана, обиљежена је јутрос у храму Светог спаса на Топлој. Литургију је служио јеромонах манастира Савина Макарије, присуствовали су бројни грађани, као и предсједник Општине Херцег-Нови Стеван Катић и потпредсједница Данијела Ђуровић са сарадницима.

Опширније...

Нова сигнализација на ћириличном писму и на енглеском језику

NAS14082018Почетком ове седмице у нашем граду је почела замјена постојећих и постављање нових табли туристичке сигнализације.

Опширније...

„Хипотека прошлости“ отежава функционисање Општине Херцег- Нови: У јулу стигло на наплату преко 200.000 еура

HNOp2018Са буџета Општине Херцег-Нови биће плаћено преко 200.000 еура, по основу правоснажних одлука, а којих је било три само у протеклом мјесецу, јулу. На тај начин, значајна средства из касе локалне управе биће издвојена за исплату по правним споровима који су вођени годинама уназад.

Опширније...

За бољу здравствену заштиту: Општина Херцег-Нови финансира рад додатног тима хитне медицинске помоћи и туристичких амбуланти

NAs30072018KAbИмајући у виду да је здравствена заштита грађана и гостију нашег града на првом мјесту, Општина Херцег-Нови ће финансирати рад додатног хитног медицинског тима током августа када постоји повећана потреба за реаговањем.

Опширније...

Општина Херцег-Нови партнер на програму „ROMACTED – Промовисање доброг управљања и оснаживање Рома на локалном нивоу

Naslovna20181707Општина Херцег-Нови је партнер на програму „ROMACTED – Промовисање доброг управљања и оснаживање Рома на локалном нивоу“, озваничено је данас потписивањем Протокола о сарадњи на конференцији у Подгорици.

Опширније...