grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Хотелијери подржали кампању ”Херцег Нови те зове”

2905nslХерцегновски хотелијери похвалили су и подржали промотивну кампању ”Херцег Нови те зове” Туристичке организације Херцег Нови, која промовише наш град као ”Covid-free” дестинацију која је учинила све неопходно да се туристи осјећају сигурно и као код своје куће

Опширније...

У току измјена главног пројекта изградње јавне гараже: Већи број паркинг мјеста и пространији трг

radovi maj 2020nslУ току је измјена главног пројекта изградње јавне гараже и мјешовитог центра на Тргу маршала Тита. Потреба за ревидовањем пројекта наметнула се ради додатне стабилизације терена, а на тај начин ће се и добити додатна паркинг мјеста, тако да ће у јавној гаражи у коначном моћи да се паркира око 200 возила.

Опширније...

На Топлој урађено више него у последњих 30 година

ToplaNSLУлица Пут партизанских мајки, уз ОШ „Дашо Павичић“ и вртић ЈПУ „Наша радост“, обиљежена је претходног викенда новим паркинг мјестима која неће бити под режимом наплате.

Опширније...

Честитка поводом Рамазанског бајрама

IMG 20200523 152312Свим вјерницима исламске вјероисповијести, представницима Исламске заједнице Црне Горе и главном имаму за Боку Которску и Будву, ефендији Меху Мартиновићу упућујемо искрене честитке поводом Рамазанског бајрама.
Проведите овај велики исламски празник у миру, љубави, здрављу и слози, дијелећи радост са својим пријатељима и породицом.
Нека ови дани буду повод да се сви заједно окренемо добрим мислима и дјелима, милосрђу и човјекољубљу, ради напретка и свијетле будућности.
Заједништво, слога и разумијевање темељне су вриједности друштва које сви заједно градимо. Поштујући и уважавајући сваког појединца и заједницу, показујемо да смо достојни наших предака, чији је сан било мултиетничко и мултиконфесионално друштво. Херцег Нови је вијековима био и остаће град међусобног поштовања и међувјерског склада, који поштује и слави хуманост, солидарност и толерацију.
У своје лично и име Општине Херцег Нови желимо вам срећан празник.
                    

Предсједник Општине            Предсједник Скупштине општине

      Стеван Катић                               Никола Самарџић


 

Општински тим за заштиту и спашавање: Херцег Нови показао спремност и одговорност, треба наставити са примјеном мјера за сузбијање вируса

sastanak 18052020 1Херцег Нови је показао одговорност, дисциплину и озбиљност, а све службе добру координацију и сарадњу у циљу сузбијања ширења вируса Ковид-19, оцијењено је на данашњем састанку Општинског тима за заштиту и спашавање.

Опширније...