logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Потписан меморандум о сарадњи Херцег-Новог и Јагодине: Успостављена економска и културна сарадња Јагодине и Херцег-Новог

NasjAGPalУ просторијама Скупштине града Јагодине данас је потписан Меморандум о привредној, културној, туристичкој и спортској сарадњи Јагодине и Херцег-Новог и најављено братимљење ова два града.

Опширније...

У храму Светог Спаса обиљежена слава заштитника Херцег Новог

SlavaSvSpas2017У храму Светог спаса на Топлој јутрос је обиљежена слава заштитника града Херцег Новог Светог Архиђакона Стефана.

Опширније...

Финансирање туристичких амбуланти прави потез

DZ naslovnaТоком љетње туристичке сезоне број оних који бораве у Херцег Новом и више је него дупло већи, па је и потреба за здравственом заштитом значајно повећана.

Опширније...

Обилазак насеља Дреновик: Изградња канализације да буде у Буџету за 2018. и да реализација почне исте године

DreObil10082017Потпредсједница Општине Херцег-Нови Данијела Ђуровић и секретарка Секретаријата за друштвене дјелатности и спорт Весна Самарџић обишле су данас насеље Дреновик, гдје су са грађанима разговарале о највећем проблему у том насељу – недостатку канализационе мреже.

Опширније...

Састанак челника Херцег-Новог и Требиња: Укидање путарине на дионици Мељине-Петијевићи заједнички интерес

  • понедјељак, 07 август 2017 13:31

SastanakTrebinje07082017Укидање наплате путарине на дионици Мељине-Петијевићи заједнички је интерес Херцег-Новог и Требиња, сагласили се челници два града на радном састанку у Требињу.

Опширније...