logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Свечано отворен нови студио Радио Телевизије Херцег-Нови

NAS16082019aaaХерцег-Нови је добио градску телевизију, чији почетак рада је синоћ званично обиљежен. Отварање новог студија РТВХН представља важан тренутак за град и грађане, којима ће овај медиј у кратком року постати основа за информисање, потреба, навика и ужитак, поручио је предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић.

Опширније...

Фикрет Абдић у посјети Херцег Новом: Бројне могућности за сарадњу двије општине

VELKLLAD16082019Начелник Општине Велика Кладуша Фикрет Абдић са сарадницима је јуче посјетио Херцег Нови гдје су се састали са предсједником Општине Стеваном Катићем. Абдић је исказао интересовање за сарадњу и препознао нашу Општину као пожељног партнера у реализацији прекограничних пројеката.

Опширније...

У манастиру Савина пред великим бројем вјерника обиљежена слава оснивача града

SlavaGrada2019У манастиру Савина данас је обиљежена слава заштитника града Херцег Новог – Светог архиђакона Стефана.
Опширније...

Расписан Јавни позив за споразумни престанак радног односа уз исплату отпремнине

ZgradaOHNNatpis26092018Предсједник Општине Херцег Нови расписао је Јавни позив за споразумни престанак радног односа уз исплату отпремнине, а који се односи на: Општину Херцег Нови, ЈУ „Градски музеј Мирко Комненовић и галерија Јосип Бепо Бенковић“, ЈУК „Херцег фест“, ЈУ „Градска библиотека и читаоница Херцег Нови“, „Дневни центар за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју“ доо Херцег Нови, „Агенција за развој и заштиту Орјена“ доо Херцег Нови, „Агенција за газдовање градском луком“ доо Херцег Нови и „Агенција за изградњу и развој Херцег Новог“ доо Херцег Нови.

Опширније...

Пријем за представнике Матице српске – Друштва чланова у Црној Гори и полазнике Љетње школе српског језика

  • понедјељак, 12 август 2019 17:07

00У Општини Херцег Нови данас је уприличен пријем за представнике Матице српске – Друштво чланова у Црној Гори и полазнике Љетње школе српског језика, које су поздравили предсједник Општине Стеван Катић и конзул Републике Србије у Херцег Новом Зоран Дојчиновић.

Опширније...