grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Честитка поводом Бадњег дана и Божића

Stevan Katić orden Sv Save

Свим вјерницима православне вјероисповијести и свештенству желим срећан Бадњи дан и Божић, у своје лично и име Општине Херцег Нови.
Дочекајте празник рођења Исуса Христа душе пуне мира и доброте, а куће пуне среће и благостања.
Божић указује на светост живота, позива и оснажује да штитимо и чувамо једни друге.
Наша је жеља да празник безмјерне љубави угаси непријатељства и подјеле, да подстакне на мир, милост и чињење добрих дјела, донесе здравље, напредак и радост сваком дому. Нека дар Божића буде да се сложимо у врлини.
Мир Божји, Христос се роди!

Стеван Катић
Предсједник Општине

Новогодишња честитка

Katic2022

Свим Новљанкама и Новљанима, свима који воле овај град и људе, бројним пријатељима, сарадницима и партнерима, желим срећну и успјешну Нову, 2022. годину, у своје лично и име Општине Херцег-Нови.

Херцег-Нови из још једне изазовне године излази задовољан резултатима и у 2022. улази пун оптимизма, са прегршт пројеката и планова чија реализација ће обрадовати све који желе добро овом граду. Вјерујемо да ћемо, као и до сада, у грађанима имати сараднике и партнере, јер је добробит Новог први и заједнички интерес свих нас.

Нека празничне ноћи пуне осмјеха и загрљаја буду најава године љубави, доброг здравља, мира, радости и успјеха.

Предсједник Општине

Стеван Катић
 

У Општини Херцег-Нови уручена признања истакнутим службеницима Центра безбједности ХН

  • четвртак, 30 децембар 2021 17:17

nas30122021

Предсједник Општине Херцег-Нови Стеван Катић уручио је признања за несебично залагање и предузете активности у циљу заштите сигурности грађана Херцег Новог и свих гостију који долазе у наш град Данијели Рајевић (Станица криминалистичке полиције Херцег-Нови) и Радошу Ашанину (Станица полиције Херцег-Нови).

Опширније...

Новогодишњи пакетићи стигли до најмлађих новских ђака

  • сриједа, 29 децембар 2021 16:57

NasDpavicic29122021

Дјед Мраз је протеклих дана посјетио све основне школе на подручју Херцег-Новог и најмлађим основцима подијелио новогодишње пакетиће и упутио лијепе жеље за предстојећу 2022. годину.

Опширније...

Предсједник Катић на свечаном пријему у Бискупији которској

00biskupijaПредсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић данас је присуствовао пријему код которског бискупа монс. Ивана Штироње поводом католичког Божића. Уз предсједника херцегновске локалне самоуправе, пријему је присуствовао и предсједник Општине Котор, Владимир Јокић.

Опширније...