logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Договорено уређење простора око католичке цркве Светог Петра у Бијелој

NAsBijela20022019Простор око католичке цркве Светог Петра у Бијелој, која се налази у непосредној близини ОШ „Орјенски батаљон“, ће у наредном периоду бити оплемењен, уређен и поплочан ђуричким црвеним каменом, биће постављена и туристичка сигнализација, а наредни кораци обухватиће и реконструкцију крова цркве.

Опширније...

Предсједник Катић угостио амбасадорку Велике Британије у Црној Гори Алисон Кемп

NAsKAtic22012019Амбасадорка Велике Британије у Црној Гори Њ. Е. г-ђа Алисон Кемп састала се данас са предсједником Општине Херцег Нови Стеваном Катићем и његовим сарадницима.

Опширније...

Телеграм саучешћа поводом смрти генералног конзула Србије у Херцег Новом Слободана Бајића

У име Општине Херцег Нови и своје лично име упућујем Вам изразе искреног саучешћа поводом смрти генералног конзула Србије у Херцег Новом Слободана Бајића, и молим да изразе нашег саосјећања пренесете породици генералног конзула.

Опширније...

Божићна честитка

CestBozic2019Свим вјерницима православне вјероисповјести и свештенству који Божић славе по јулијанском календару желимо срећан Бадњи дан и Божић, у име Општине Херцег-Нови и своје лично име.
Ово су дани окупљања, дани за даривање пажње, љубави и лијепих ријечи. Уласком у ваше домове и ваша срца, нека Божић донесе мир и слогу, очување породице и пријатељстава, међусобно разумијевање и праштање, да би године које га прате била испуњене добрим дјелима, напретком и оствареним плановима.
Мир Божји, Христос се роди!

Предсједник општине
Стеван Катић
                            
Предсједник Скупштине
         општине            
  др Милош Биговић

Новогодишња честитка

  • понедјељак, 31 децембар 2018 16:35

Cestitka2019Драге Новљанке и Новљани,
У име Општине Херцег-Нови и своје лично име желимо вам срећну и успјешну 2019. годину.
Хвала вам на подршци, конструктивној критици и одличној сарадњи коју смо остварили у протеклој години. Грађани Херцег-Новог су нам били незамјењива помоћ и путоказ у правцу унапређења живота у свим дијеловима нашег града. Вјерујемо да ће исто бити и у 2019. години.
Нека Нова година донесе просперитет и процват свега доброга за наш Херцег-Нови и све вас лично.

Предсједник општине
Стеван Катић
                            
Предсједник Скупштине
         општине            
  др Милош Биговић