grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Одржана пета сједница Скупштине Туристичке организације Херцег Нови: Буџет увећан за преко 200.000 еура

  • сриједа, 11 децембар 2019 18:30

Peta redovna sjednica Skupstine TOHN11122019Туристичка организација Херцег-Нови остварила је позитиван финансијски резултат у овој години, констатовано је на петој редовној сједници Скупштине Туристичке организације која је одржана у великој сали Скупштине општине.

Опширније...

Телеграм предсједника Општине поводом смрти глумца Зорана Ранкића

NAsRankic10122019“Изражавам искрено саучешће поводом смрти Зорана Ранкића породици, колегама и поштоваоцима великог глумца и књижевника, у име Општине, свих грађана Херцег Новог и своје лично име.

Опширније...

Одржан састанак Тима за управљање ванредним ситуацијама: У Херцег-Новом вјежба реаговања у случају земљотреса

Zgrada29112019У Херцег-Новом ће бити организована штабна вјежба на тему земљотреса, а на чему ће Директорат за ванредне ситуације сарађивати са Општином, као и свим члановима Тима за управљање ванредним ситуацијама, договорено је на данас одржаном састанку овог Тима којим руководи предсједник Општине Стеван Катић.

Опширније...

Новски азил за псе добио двадесет нових кућица

nasAzil26112019Пред најхладнији период године у новски азил за напуштене псе стигло је двадесет нових кућица, које су већ у употреби. Кућице за склониште на Диздарици обезбиједила је Општина Херцег-Нови, која заједно са предузећем „Чистоћа“ и волонтерима ради на унапређењу услова за збрињавање паса у овом објекту.

Опширније...

Почиње израда Идејног рјешења и Главног пројекта за изградњу пута на Луштици

  • понедјељак, 25 новембар 2019 16:13

lustica25112019Потписан је Уговор о изради Идејног рјешења и Главног пројекта за изградњу локалне саобраћајнице на Луштици, по којем израда документације треба да буде завршена у року од четири мјесеца. Ради се о великом кораку у правцу реализације пројекта којим ће бити ријешени дугогодишњи инфраструктурни проблеми мјештана Луштице и омогућен даљи развој овог полуострва.

Опширније...