logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Октобарски дани почели изложбом “Нови на старим фотографијама”

NasDDj12102018Овогодишњи Октобарски дани под слоганом “Слобода, Нови, љепота” почели су синоћ отвореном изложбом “Нови на старим фотографијама” Миодрага Габа Голубина, у фоајеу Дворане Парк. Изложба је посвећена породици Лафорест, која је живјела и радила у Херцег Новом и Котору.

Опширније...

Настављају се радови на побољшању градске инфраструктуре: Завршено уређење улице на Топлој 3, ускоро санација пута ка Модрој плочи

NasTopla3Локална управа и мјештани успјешно за завршили посао санације још једне улице у Херцег Новом, на Топлој 3. Протеклих дана завршени су радови на бетонирању ове улице, у једном од највећих херцегновских насеља па, умјесто по испуцалом коловозу и преко огромних рупа, грађани након низа година имају уређен прилаз својим двориштима.

Опширније...

Делегација Општине Херцег-Нови посјетила крузер усидрен испред Луке Зеленика - У наредне двије године поставити Луку Зеленика на мапи лука за крузере

  • четвртак, 27 септембар 2018 16:57

NAsDDJLukaCr27092018Потпредсједница Општине Херцег-Нови Данијела Ђуровић и сарадници посјетили су данас крузер “Crown Princess”, компаније “Princes Cruises” из Сједињених Америчких Држава, усидрен од јутрос испред Луке Зеленика.

Опширније...

Генерал Салујанов одликовао потпредсједника Општине Херцег Нови Милоша Коњевића

  • четвртак, 27 септембар 2018 15:48

NAsMKVA27092018Један од највећих живих легенди руске армије, Херој Совјетског Савеза генерал Александар Салујанов, ових дана је боравио у Црној Гори у циљу оснаживања односа двије земље.

Опширније...

Херцег-Нови и Чепин потписали споразум о сарадњи: У будућности заједно на прекограничним пројектима

  • четвртак, 20 септембар 2018 14:51

NAsSpor20092018Херцег-Нови и Чепин озваничили су своју сарадњу данашњим потписивањем споразума о успостављању сарадње у Великој сали Скупштине општине Херцег Нови. Споразум који је резултат пројекта „Заједно у прошлости-заједно у будућности“ у име два града су потписали предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић и начелник Општине Чепин Дражен Тонковац.

Опширније...