logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Несвакидашња слика у Кабинету – Катић и бивши предсједници Општине на истом задатку

NasMirtaPen04082017Гости Кабинета предсједника Општине Херцег-Нови Стевана Катића јуче су били четири бивша предсједника Општине Ђорђе Радуловић, Стеван Митровић, Велимир Ђурђевић и Ђуро Ћетковић. Актуелног и некадашње челнике града окупио је јединствен повод и задатак – испраћај у пензију њихове дугогодишње сараднице у Кабинету Мирте Гржанић и одавање признања за њен рад.

Како су казали, Мирта је током више од три деценије рада на најбољи начин пратила чак тринаест предсједника и прави је примјер доброг сарадника, пријатеља и великог човјека.

MirtaG04082017Предсједник Катић јој се захвалио што је дио свог знања несебично пренијела млађим колегама. Како је поручио, добре, вриједне и образоване људе треба чувати, поштовати и уважавати, а ово окупљање само је мали знак пажње, у односу на све оно што је Мирта учинила за свој град и бројне суграђане, а што је значајно премашило оне обавезе и задатке које је имала као локални сужбеник.

Катић се захвалио бившим колегама што су увеличали сусрет и позвао их да се у наредном периоду чешће састају, како би они својим искуством и предлозима дали допринос у раду локалне управе.

На дружење у Кабинету били су позвани и други бивши предсједници Општина, који из приватних разлога нису били у могућности да присуствују, али су упутили своје искрене честитике. Окупљању су присуствовали и предсједник Скупштине Милош Биговић, потпредсједници Данијела Ђуровић и Милош Коњевић, као и дио колега који су са Миртом блиско сарађивали.