logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Представници Општине Херцег-Нови и компаније TPO обишли локације на Каменом

NasTPO21112017Потпредсједник Општине Херцег-Нови Милош Коњевић и директор Агенције за изградњу и развој Херцег-Новог Боро Лучић обишли су јуче са представницима компаније TPO (The Private Office) више локација на Каменом, у залеђу Херцег-Новог. Сврха обиласка терена била је упознавање са могућностима инвестирања и валоризације потенцијала херцегновског залеђа.

Представници компаније TPO раније су исказали заинтересованост за инвестирање у туристичке потенцијале намијењене за породични одмор. Током обиласка су сагледани инфраструктурни капацитети локалитета, а разговарано је и о начину реализације, па би сама инвестиција представљала садржаје ширег типа, од фарми домаћих аутохтоних животиња до рекреативних садржаја за млађе, попут аутоматизованих диносауруса, или валоризације тврђаве Тајно брдо, уз могућност реконструкције битака на овим подручјима.

Како су указали представници компаније TPO, могућности је много, а након прегледаног терена, услиједила би израда идејног рјешења са подјелом и планом садржаних активности, након чега би се могло приступити реализацији.