logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Новогодишњи пријем за пензионере Општине Херцег-Нови

  • четвртак, 28 децембар 2017 14:28

NAsPEn28122017Општина Херцег-Нови данас је приредила новогодишњи пријем за своје бивше раднике. Њих око 50 угостили су предсједник Општине Стеван Катић, потпредсједници Данијела Ђуровић и Милош Коњевић и Главни администратор Ненад Ђорђевић.

Предсједник Катић им је честитао празнике и пожелио све најљепше у 2018. години, да је проведу са својим породицама у здрављу, срећи и благостању.

„Данас је прилика да се свима вама који сте радни вијек провели у Општини Херцег-Нови захвалимо ми који смо сада на одговорним позицијама, један знак пажње за ваш дугогодишњи предани рад, посвећеност и залагање“, казао је Катић. Подсјетио је да је ово традиционални скуп, иако је у последњем периоду било прекида заслугом претходне локалне власти.

Penz28122017„Ово је обичај који не смије да се прекида, нешто што треба да опстане, да поводом празника дођете да се дружимо, видимо како сте, шта још можемо да вам помогнемо. Мислим да ви који сте провели радни вијек у овој згради заслужујете сваку могућу пажњу, како сада тако и убудуће“, поручио је Предсједник.

Након дружења присутнима су подијељени пригодни поклони, а онима који из било ког разлога нису били у могућности да дођу биће уручени накнадно.