logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Јавна расправа на Нацрт Статута Општине Херцег-Нови од данас до 25. септембра

  • уторак, 11 септембар 2018 11:57

OHNZGRADA11092018Јавна расправа на Нацрт Статута Општине Херцег Нови почиње данас, 11. септембра и трајаће 15 дана, до 25. септембра 2018.године.

Јавну расправу на Нацрт Статута Општине спроводи Комисија за израду Нацрта Статута Општине Херцег-Нови и Предлога Пословника Скупштине Општине Херцег Нови.
Примједбе ,предлози, сугестије и  мишљења у писменој форми достављају се на адресу Општине Херцег-Нови - Комисија за израду Нацрта Статута Општине Херцег-Нови, преко Грађанског бироа Општине Херцег-Нови  или мјесних заједница, а у електронској форми на е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
Централна јавна расправа одржаће се у сали Скупштине Општине Херцег-Нови  24.09.2018. године, са почетком у 18:00 часова.
Нацрт Статута Општине Херцег Нови и овај Програм доступни су јавности објављивањем посредством медија, сајта Општине, а у штампаној форми у просторијама Службе Скупштине, канцеларија бр.39   и у мјесним заједницама сваког радног дана од 8:00 – 15:00 часова.
Након спороведене јавне расправе Комисија ће размотрити све примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.
Нацрт Статута Општине Херцег-Нови, Образложење предлога грба, заставе и празника Херцег-Новог као и обавјештење о Јавној расправи можете погледати и преузети овдје:

Јавна расправа (.pdf)

Статут Општине Херцег-Нови (.pdf)

Образложење предлога грба, заставе и празника Херцег-Новог (.pdf)