logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Завршено асфалтирање пет локација у Пријевору

  • уторак, 11 септембар 2018 14:38

Nas11092018У Мјесној заједници Пријевор, која броји око 40 домаћинстава, претходних дана је асфалтирано пет локација, укупне површине 1300 квадратних метара.

Како је казао предсједник те мјесне заједнице Горан Малавразић, у санацију главне путне дионице није улагано више од 30 година, а сада су саниране најкритичније тачке тог пута.

Како је појаснио, средства за асфалтирање четири локације обезбиједила је Општина Херцег Нови са 15 хиљада еура, док су за последњу локацију средства обезбиједили мјештани и Мјесна заједница, а велику помоћ у реализацији пружио је и извођач радова, компанија “Fortis mont”.

Малавразић је нагласио да мјештани велику захвалност дугују градској управи, али да постоје и планови за даље унапријеђење квалитета живота Пријеворана, попут уређења дјечијег игралишта у доњем дијелу засеока Беци, као и боља регулација аутобуских линија, првенствено због дјеце.
-У разговорима смо са Општином Херцег Нови око постављања расвјете од Дебелог бријега до засеока Беци, као и у засеоцима Коњевићи и Малта. Доста људи се враћа у Пријевор и обнављају старе куће. Све заједно ово говори да са мало улагања можемо урадити заиста много, поручио је Малавразић.
Такође, ових дана ће отпочети радови на асфалтирању улице Ново место у насељу Гомила.