NasNjiviJP03082020Општина Херцег Нови објавила је први јавни позив за давање у закуп двије локације на Њивицама за постављање привремених угоститељских објеката.

Ријеч је о мјестима са којих се пружа један од најљепших погледа на Херцег Нови, а налазе се у близини важних саобраћајница и границе са Хрватском, због чега локална управа има намјеру да их додатно вриједнује пружајући заинтересованим инвеститорима могућност за постављање привремених угоститељских објеката.

Прва локација налази се на путу за Жвиње и почетна цијена закупа је 90 еура мјесечно, а друга је на Њивичком путу у близини видиковца и почетна цијена закупа је 240 еура мјесечно. Обје локације ће бити дате у закуп за потребе постављања привремених угоститељских објеката, а дужина закупа је од дана закључења уговора до јула 2024. године.

Право учешћа на јавном надметању имају сва физичка и правна лица, која доставе благовремену и комплетну документацију и доказ о уплаћеном депозиту у износу од 100 еура на жиро рачун Главног трезора Општине Херцег-Нови.

Рок за подношење понуда је 07.08.2020.године.Јавно надметање - аукција ће се одржати 10.08.2020. године са почетком у 9 сати у великој сали Општине Херцег-Нови.

Детаље у вези са начином подношења понуде и потребном документацијом, као и начином избора најповољнијег понуђача и осталим детаљима Јавном позива можете погледати овдје.

Ближа обавјештења по основу овог јавног позива можете добити позивом на број телефона 031-321-052, локал 260 или мејлом на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.