logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Уприличен новогодишњи пријем за бивше раднике Општине Херцег-Нови

  • четвртак, 27 децембар 2018 16:48

Prijem penzionera 2018Општина Херцег-Нови је и ове године уприличила традиционални новогодишњи пријем за пензионере локалне управе. Бивше раднике је поздравио предсједник Општине Стеван Катић са сарадницима, а након угодног дружења уручени су им пригодни поклони.

Предсједник Катић сматра битним одржавање традиције окупљања људи који су током радног вијека дали значајан допринос у развоју нашег града и Општине, обављајући свој посао савјесно, одговорно и поштено.
„Важно нам је да се никада не осјетите заборављеним од стране институције којој сте дали значајан допринос и провели, неки од вас и читав радни вијек, на чему вам се овом приликом захваљујемо“, казао је Катић. Честитајући новогодишње и божићне празнике, пожелио је гостима да их здравље добро служи и да се и наредних година окупљају, на обострано задовољство.
„Ми настављамо путем који сте ви затрли. Мислимо да смо за сада на добром путу, а вријеме пред нама ће показати“, рекао је Предсједник. Поручио је да је локална управа на располагању свим грађанима, а ријеч оних најискуснијих важан је путоказ у правцу боље будућности за Херцег Нови.
Челницима Општине се у име пензионера захвалио некадашњи предсједник Општине и одборник Жарко Становичић.
„Сјећање је можда већа стварност од стварности која нас окружује, јер да сјећања није не бисмо били цивилизација него мртво море“, рекао је Становчић, истичући значај ове традиције коју локална управа његује.
 „Садашња општинска власт одражава, у највећој могућој мјери, онај политички систем за који се залагала моја генерација касних осамдесетих година, када смо ми, Херцегновљани са својим демократским пријатељима јездили по Црној Гори и борили се за просвећење народа и да градимо парламентарни систем. Ја сам поносан што је то данас остварено“, рекао је Становчић. Он је додао да бивши радници с пажњом прате рад Општине и да су поносни на велике напоре који се чине ради унапређивања услова живота у Херцег Новом.