grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Новогодишња честитка

NG2020Драге Новљанке и Новљани,

У име Општине Херцег-Нови и своје лично име честитамо вам Нову, 2020. годину.

Година за нама донијела је прегршт изазова са којима смо се ухватили у коштац, почевши од обнове и санације путне инфраструктуре до побољшања и подизања квалитета културне и туристичке понуде нашег града.

Драги грађани, мјеста за побољшање рада и ефикасности увијек има – наша је обавеза да својим залагањем учинимо Херцег Нови мјестом које ће бити пожељна дестинација, градом у којем ћете радо остати, доприносити, његовати вриједности мира, толеранције, мултикултуралности и отворености.

Желимо да ово буде још једна година сјајне сарадње локалне управе и грађана. Захваљујући вашем повјерењу и учешћу успјели смо да реализујемо или покренемо важне пројекте који мијењају лице нашег Херцег Новог. Радујемо се заједничком достизању нових циљева у 2020. години.

Нека вам 2020. година донесе здравље, радост, лични и пословни развој и успјехе којима ћемо се заједно радовати. Нека ово буде година испуњена загрљајима и осмјесима, у којој ће лијепе ријечи и добронамјерне жеље бити спона међу свима нама и темељ заједничког рада за боље сјутра.

Срећна Нова година!

Предсједник општине
Стеван Катић
                            
Потпредсједница Скупштине
         општине            
  Драгана Станишић