00kupstrelicУ Спортском центру Игало данас се у оквиру 53. Празника мимозе одржава Мимоза Куп у стреличарству (target indoor), који је након једногодишње паузе окупио преко тридесет такмичара из Црне Горе, Србије и Хрватске. Организатор и домаћин турнира је СК „Савина“.

Турнир је званично отворио потпредсједник Општине Херцег Нови, Мирко Мустур, који је такмичарима пожелио успјех и добро дружење, изразивши задовољство чињеницом да на турниру учествују и гости из региона.
-Знам да у овом спорту око, рука и сигурност треба да буду спојени у једно као најбитнији, али прије свега мислим да су добри односи, другарство и сарадња међу вама најважнији, поручио је Мустур, након чега је турнир прогласио отвореним.
Како је испред организатора такмичења казао Воислав Булатовић, задовољни су одзивом, посебно узимајући у обзир једногодишњу паузу, која није утицала само на организацију турнира, већ и обим тренирања. Популарност стреличарства у окружењу несумњиво расте, а међународна признања и медаље додатно доприносе том тренду, истакао је Васиљевић.
Комплетан програм 53. Празника мимозе можете погледати и преузети овдје: https://hercegnovi.me/downloads/Mimoza53.pdf .