logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

18.06. – Савјетовање о производњи, преради и промету уљарица у хотелу Sun Resort

NAsAkt180620187ПЗ Индустријско биље, у сарадњи са Технолошким факултетом и Институтом за ратарство и повртарство из Новог Сада, организује Савјетовање о производњи, преради и промету уљарица, јестивог уља и осталих прерађевина. Ово је 59. Савјетовање до сада, а 18. у Херцег Новом, и ове године окупља генералне директоре фабрика уља и око 80 учесника из Србије и иностранства.

Опширније...

Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт спровео анкету у школама

Sportski danСваки трећи ученик виших разреда основне школе и средње школе тренира у неком од спортских клубова у Херцег Новом, док се двије трећине баве физичком и спортском активношћу рекреативно, показала је анкета коју је спровео општински Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт. Кошарку, фудбал па ватерполо практикује највећи број испитаника, док у рекреацији предњаче трчање, теретана и бициклизам.

Опширније...

11.06. - Први гости стижу у нови хотел „Play“

IMG-e08a669e28a0bc78efd7682608a64a0a-VНовоотворени хотел „Play“ који послује у оквиру Спортског центра Игало прве госте очекује након свега пар дана од званичног отварања, па ће прва група гостију из Србије стићи већ 15. јуна.

Опширније...

08.06. - Потписан протокол о сарадњи двије библиотеке

NasAkt08062018Директор Народне библиотеке “Стефан Првовенчани” из Краљева Миша Милосављевић и директорица ЈУ Градска библиотека и читаоница Херцег Нови Невенка Митровић потписали су данас Протокол о сарадњи двије библиотеке. Сарадња двије установе успостваљена је уз подршку Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег Нови.

Опширније...

07.06. - Фото прича: За љепши Херцег Нови акција садње сезонског цвијећа

NasAKT07062018Калиопе, бегоније, лаванда, винке, газаније зашарениле су скверове на више локација у центру града, Игалу, Мељинама, на Савини, Топлој, у Баошићима, а садња сезонског цвијећа се наставља и на другим локацијама у Херцег Новом.

Опширније...