logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

07.11. - ТОХН на Сајму туризма у Лондону

Туристичка организација Херцег-Нови од јуче је на Свјетском сајму путовања у Лондону (World Travel Market London 2017) гдје представља понуду нашег града. На лондонском сајму који траје до 8. новембра ТОХН се у оквиру црногорске туристичке понуде представља за пултом са Hunguest Hotelom Sun Resort у оквиру заједничког промотивног штанда са Националном туристичком организацијом Црне Горе, Министарством одрживог развоја и туризма и осталим локалним организацијама.

World Travel Market је један од водећих глобалних догађаја за свјетску туристичку индустрију, на којем своју понуду представљају сви сектори туризма, укључујући туристичке организације, авио компаније, хотеле, агенције, софтверске куће, итд.

ТО ХН је већ током првог дана имала бројне контакте са агенцијама из Велике Британије а са одређеним туроператорима из Француске договорена је сарадња која ће отпочети од прољећа 2018.

Ова најзначајнија свјетска туристичка берза окупља око 5.000 излагача из преко 180 земаља свијета, преко 50.000 професионалаца из области туризма и преко 2000 представника медија. Учешће на овој берзи је значајно, како због презентације понуде на британском тржишту, тако и због могућности сусрета понуђача са партнерима и са других емитивних тржишта. Такође, у организацији Свјетске туристичке организације Уједињених нација UNWTO и Међународне туристичке берзе и ове године, биће одржан Министарски самит на којем ће високи представници држава чланица из цијелог свијета размијенити мишљења у погледу туристичког развоја и будуће перспективе у овој глобално значајној области.

Делегацију Црне Горе предводе министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић и директорица Националне туристичке организације Црне Горе Жељка Радак Кукавичић. 

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови