logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

10.11. - За недозвољено лијепљење плаката на стајалиштима казна 1.000 еура

Zplakati 1Због недозвољеног лијепљења плаката на аутобуским стајалиштима Служба комуналне полиције казнила је доо „Савина ДСД“ оснивача Душка Рогановића, у оквиру које послује дискотека „Rich Baby“. Правном лицу издата је новчана казна од 1.000 еура, а одговорном лицу у правном лицу, директору Саши Дабовићу издата је новчана казна од 100 еура.

На недавно очишћена аутобуска стајалишта извршено је лијепљење плаката којима се рекламира дискотека „Rich Baby“, на четири локације: у Мељинама, Зеленици, на петљи у Игалу и на раскрсници Јадранске магистрале и Улице Орјенски батаљон (прије главне аутобуске станице).

Zplakati 2Правном лицу које се оглушило о апеле да се поштује комунални ред и очува уредан изглед стајалишта, издате су казне у складу са Законом о комуналним дјелатностима који прописује да се новчаном казном санкционише за прекршај правно лице које „користи комуналне објекте за истицање огласа, реклама и другог пропагандног материјала“. Иста пракса ће се наставити убудуће и биће предузете мјере против свих који нарушавају изглед новских улица лијепљењем пропагандног материјала изван за то предвиђених мјеста.

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови