logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

13.11. – Утицајни туристички блогери гости Херцег-Новог

  • понедјељак, 13 новембар 2017 11:28

Sav2017Туристичка организација Херцег-Нови је на сајму туризма у Лондону, поред представљања туристичке понуде нашег града, договорила и долазак туристичких блогера, оснивача и власника травел сајта „Two monkeys travel group“, Katrine Kach Umandap-Howe и Jonathana David Howe, обавјештавају из ТОХН.

Врло утицајни блогери из Велике Британије, који су прошле године и званично рангирани међу 50 најбољих у свијету, путују по свијету и преносе своја искуства креирајући туристичко мијење, а њихове путописе и препоруке су до сада редовно преносиле највеће медијске куће попут CNN-а, BBC-а, Forbsa, Huffington posta, Buisness insidera, Al Jazeere, Cosmopolitena, Yahoo travela и многих других.

Kach и Jonathan стижу 18. новембра и у Херцег Новом ће провести пет дана, током којих ће их представници ТОХН провести у обилазак свих најбитнијих локалитета и туристичких капацитета нашег града, а посебан акценат ће бити на једрењу и тој врсти понуде.

Контакт са блогерима је успостављен и финални договор реализован на Свјетском сајму путовања у Лондону (World Travel Market London 2017) гдје је Туристичка организација Херцег Нови прошле седмице представила понуду нашег града.

Поред договора са двоје блогера чији путописи гарантују појављивање Херцег Новог у најзначајнијим свјетским медијима који се баве туризмом, ТОХН је имала бројне контакте са агенцијама из Велике Британије, а са одређеним туроператорима из Француске договорена је сарадња која ће отпочети од прољећа 2018. године.

На лондонском сајму ТОХН се у оквиру црногорске туристичке понуде представила за пултом са Hunguest Hotelom Sun Resort у оквиру заједничког промотивног штанда са Националном туристичком организацијом Црне Горе, Министарством одрживог развоја и туризма и осталим локалним организацијама.

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови