logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

27.11. – ТОХН добила признање за промоцију на Сајму у Крагујевцу

  • понедјељак, 27 новембар 2017 09:03

NAsAkSTOKragujevacТуристичка организација Херцег Нови је освојила је II мјесто за најбољу промоцију током IX Међународног сајма туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. Награду и признање за креативно и квалитетно представљање на Сајму у Крагујевцу, који се одржавао од 24. до 26. новембра 2017. године, херцегновској Туристичкој организацији додјели су Шумадија сајам и Градска Туристичка организација Крагујевац.

Домаћини су додјелили награду заједничком штанду локалних туристичких организација Будва, Тиват, Херцег Нови и Бар као другопласираном најбоље уређеном изложбеном простору на Сајму.

У Крагујевцу се ове године окупило преко 80 излагача из региона, што је привукло и велику медијску пажњу за сва дешавања на овој туристичкој манифестацији, па је тако након свечаног уручења поменутих признања на црногорском штанду, екипа ТВ Крагујевац направила и посебну репортажу са појединачним представљањем свих ЛТО из наше земље које су биле присутне на Сајму.

ТОХН традиционално учествује на Сајму у Крагујевцу на којем се ове године окупило преко 80 излагача из региона, а представљање Херцег Новог је наставак успјешне промотивне кампање у региону, са посебним акцентом на Новогодишње празнике и вансезонску понуду.

Многобројним посјетиоцима нашег штанда представљен је богат четвродневни програм Дочека Нове 2018. године, који Општина Херцег Нови и ТО ХН организују по први пут на атрактивној локацији - у Парку Бока у центру града, једном од најљепших паркова у Црној Гори. Најављени су сви музички извођачи који ће учестовати у програму као и програм за дјецу у оквиру новогодишњег програма за најмлађе, који ће отпочети 30. децембра у 12 сати.

Посебно изненађење и заинтересованост Крагујевчана и гостију сајма изазвао је представљени новогодишњи Слатки базар, на којем ће своје кулинарско умијеће показати домаћи произвођачи слаткиша, колача, као и зимских делиција.

Током представљања посебан акценат стављен је на специјалне промотивне пакет аранжмане од 3, 5, 7 и 10 дана са хит цијенама смјештаја и гратис ноћењу,који су доступни до почетка главне сезоне, а што је опет изазавало посебну заинтересованост посјетилаца штанда.

У истом контексту је и план да се сваког викенда у највећим градовима у Србији организује и промоција јавног дочека Нове године у Херцег Новом, подјелом флајера у тржним центрима и на централним локацијама у Краљеву, Чачку, Новом Саду, Београду, што свакако представља наставак успјешне промотивне кампање у региону.

 

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови