logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

27.11. - Одржано друго коло мини траил лиге: Трчали од Топле до Мокрина

  • понедјељак, 27 новембар 2017 09:42

AktTMokУ организацији НВО Орјен Оутдоор и АК Нискогорци, а уз подршку компаније ЛАЗУРЕ Марина & Хотел, Агенције за заштиту и развој Орјена Општине Херцег Нови и пријатеља трке "Suplement store Montenegro" одржано је друго коло ЛАЗУРЕ новске sky Mини траил лиге - Топла sky MINI race.

Трку стазом Топла – Илиница - Мокрине, дугачком 9,2km, са 430m метара укупног успона, завршило је 35 такмичара.

Уз најаву вријемена које је идеално за трчање на старту су се појавили такмичари из Херцег Новог, Требиња, Никшића, Пљеваља, Котора, Тивта, Подгорице, Москве, а опет су доминирали такмичари из Бара што говори да је у том граду траил трчање у највећој експанзији, а захваљујучи Горану Бановићу који окупља заинтересоване и едукује их о траил трчању, sky running-u, триатлону и другим видовима трчања и outdoor спортова, саопштавају из НВО Орјен Outdoor.

Прво мјесто у мушкој конкуренцији заузео је Церовић Горан из Пљеваља са невјероватним временом 51:00 минут, друго Милош Микић Миксер из Нишића, а треће Бобан Церовић.

У женској конкуренцији опет није било неизвјесности што се тиче првог мјеста, освојила га је наша најбоља траил тркачица Милуша Бошковић. Друга је била Александра Захарова, а трећа наша Новљанка Марија Бошњак.

И овога пута испред фирме "Suplement store Montenegro" менаџер Александра Сања Тот је уручила поклоне најбољима: спортске торбе, мајице и пешкире.

”Најбитније је да су сви тркачи безбједно завршили трку, а поносни смо на то да иако је било пуно раскрсница, тркачи нису имали замјерке на означавање стазе. Ту је опет са својим невјероватним фотографијама Исидор Станков, као и Мира са окрепом на окрету испд Илинице”, кажу из Орјен Оутдоор-а.

Следеће, треће коло ЛАЗУРЕ новске sky Mини траил лиге заказано је за 09.12. када је на програму трка Камено (Чакотин) Sky Mini Extreme, још једном новом трасом, са новим узбуђењим. Сви заинтересовани позвани су да се прикључе и упознају јединствено залеђе Херецг Новог.

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови