logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Дочек 2018. године - Новогодишњи спектакл какав Херцег Нови не памти

Никада бољи и никада спектакуларнији јавни дочек Нове године није био организован у Херцег Новом. То је општа оцјена свих који су на било који начин били дио вишедневног дочека 2018. године у организацији Туристичке организације и Општине Херцег Нови.

Више од 7 (седам) хиљада људи је прошло кроз парк Бока, гдје су се током претходних дана одржавала главна догађања, а у граду је било дупло више гостију него претходне године у исто доба, чиме је остварена и значајна зарада, како у јавном тако и приватном сектору туристичке привреде.
Само током новогодишње ноћи у парку Бока на концерту регионалне звијезде, Новљанина Влада Георгиева, било је близу четири хиљаде људи, а цијели утисак додатно употпуњује чињеница да је све протекло у сјајној атмосфери и без иједног инцидента. Дан прије тога, у парку Бока, уз присуство више од хиљаду дјеце и њихових родитеља, одржана је Дјечја Нова година за памћење.
Добра атмосфера и одлична посјета наставила се и првог дана 2018. године на Шкверу, гдје је од јутарњих часова био организован дневни програм уз наступ локалних клапских састава и бесплатну рибу, пиво и вино за све госте.
Иако је јака киша условила одлагање концерта познате београдске поп-роцк групе Ван Гогх за предстојећи Празник мимозе, вишедневна манифестација јавног дочека Нове године је изузетно успјешна, јер је посјета и 2. јануара, посљедње вечери у парку Бока била скоро иста као и прве вечери. У препуном парку Бока на најбољи начин су цијелу новогодишњу причу заокружили Драгољуб Ђуричић & Балканска лавина и Тропицо банд.
На задовољство свих нити једну ноћ није било инцидената нити било каквих проблема, а током свих дана организатори су за све госте обезбједили бесплатно вино и пиво, као и бесплатан wи-фи интернет који су многи посјетиоци искористили за уживо емитовање спектакла, па је Херцег Нови послао много добрих вибрација широм свијета и потврдио имиџ доброг домаћина и пожељне туристичке дестинације.
Уз све, одабир локације и учесника програма показало се као прави потез, јер се овим спектакуларним дочеком парк Бока наметнуо као идеално мјесто за организовање значајних манифестација и у будућности.

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови