logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Од 19. фебруара јавна расправа о нацрту Одлуке о накнади за комунално опремање грађевинског земљишта за бесправне објекте

hercegnoviУправа локалних јавних прихода Општине Херцег Нови, сходно одредбама Одлуке о организацији и начину рада локалне управе („ Сл.листЦГ-оп.прописи“ бр.43/17, 53/17), број утврдила је Нацрт  Одлуке о накнади за комунално опремање грађевинског земљишта за бесправне објекте  ( у даљем тексту: Одлука) и за исту одредио јавну расправу у трајању од 15 дана и  то од  19.02. до 05.03.2018.године.

Програмом одржавања јавне расправе за утврђени Нацрт Одлуке, прецизира сљедеће:

1.    Нацрт Одлуке биће изложен у просторијама Општине Херцег Нови, у канцеларији број 75, као и на интернет страници Општине Херцег Нови www.hercegnovi.mе.
2.    Сва заинтересована правна и физичка лица могу јавним увидом остварити учешће у поступку, а у вези предметног Нацрта у периоду од 19.02.2018.године до 05.03.2018.године, сваког радног дана од  11.30 до 13.30 часова у просторијама  Општине Херцег Нови.
Централна јавна расправа одржаће се у Великој сали  Општине Херцег Нови, дана 28.02.2017. године у 17,30 часова.
3.    Предлоге, примједбе, сугестије и мишљења на утврђени Нацрт Одлуке, заинтересовани субјекти могу доставити у писаној форми преко грађанског  бироа Општине Херцег Нови, или електронским путем на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , најкасније до  05.03.2018.године
4.    Овај Програм, односно обавјештење о одржавању јавне расправе биће саопштен  посредством Јавног сервиса  Радио Херцег Нови, објављен у дневном листу „Дан“, на интернет адреси Општине Херцег Нови и на огласној табли Општине Херцег Нови, Трг Маршала Тита 2.

Нацрт Одлуке о накнади за комунално опремање грађевинског земљишта за бесправне објекте (.pdf)

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови