logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

02.04.- ТО Херцег Нови награђена на Међународном сајму туризма у Нишу

  • понедјељак, 02 април 2018 11:09

NAs02042018У периоду од 29. до 31. марта 2018. године, у Нишу је одржан 19. Међународни сајам туризма и активног одмора, на којем туристичку понуду Херцег Новог представља Туристицка организација града.

На једнодневној конференцији о авантуризму одрзаној 29. марта ТО ХН представила је своју понуду под називом “Два доживљаја у једном дану” – приморски и планински, за шта је награђена специјалном наградом за најоргиналнији програм и промоцију активног туризма.

На овогодишњем сајму било је присутно 130 излагача из Републике Српске, Бугарске, Мађарске ,Грчке, Црне Горе и Србије. Поред активног туризма као теме Сајма, ове године акценат је на гастрономској и винској понуди.

Ak02042018”Међународни сајам туризма у Нишу је постао незаобилазни дио планова и програма презентације туристичке привреде у календару међународних сајмова у Србији и региону, и као такав је ове године идеална прилика за успостављање нових контаката у циљу јачања туристичке привреде и регионалног повезивања.  Туристичка организација Херцег Нови представила је цјелокупну туристичку понуду града, са акцентом на садрзаје за активни одмор и манифестације”, саопштено је из ТО.

 

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови