logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Завршена санација Манастирске улице

ManastirskaAsfaltiranjeМанастирска улица на Савини санирана је након дугог низа година, захваљујући сарадњи Општине Херцег Нови и грађана.

Асфалтирање је завршено током протеклог викенда, а претходили су му припреми радови на овој дионици дугој 250 метара, које је извела фирма „Фортис Монт“.

Укупна вриједност изведених радова износи 18 хиљада еура, што су заједничким снагама обезбиједили локална управа и мјештани.

Manas2018Дио ове улице годинама је био у веома лошем стању, на шта су грађани више пута указивали. До конкретних корака дошло је након што су мјештани на пријему код потпредсједника Коњевића указали на овај проблем, а потом су и представници локалне управе обишли терен. Услиједио је премјер и предрачун радова, а недуго потом реализација.

Манастирска је једна у низу локалних улица и путева који су санирани у протеклом периоду. Прије три дана су асфалтиране улице у Бијелој и насељу Жегер, а раније приобални пут дуж ривијере и више дионица у мјесним заједницама широм општине. Локална управа наставља ову праксу како би унаприједила стање путне инфраструктуре на територији општине, а неки од планираних радова су санација пута кроз Тијесни кланац, пута на Топлој ИИИ, од Шиштета према Гомили, као и на другим дионицама.

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси