logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Општинско признање за каратисткињу Јовану Дамјановић

NAsAkt982018Јовану Дамјановић, 11-годишњу спортисткињу Карате клуба Бијела, која је прошлог мјесеца на Свјетском купу за млађе категорије у Умагу (ХРВ) освојила златну медаљу, Општина Херцег Нови наградила је признањем за постигнути успјех.

Дамјановић је у веома јакој свјетској конкуренцији, у категорији до 40 килограма, освојила златну медаљу без изгубљеног поена. Истиче да је постигнути успјех резултат њене љубави према каратеу, али и велике пожртвованости тренера Слађана Микулића.

Како је секретар за друштвене дјелатности, спорт и омладину Дарко Класић казао, Општина Херцег Нови подржава и подржаваће успјешне клубове и спортисте, а поготово афирмацију женског и карате спорта.

Тренер Микулић захвалио се Општини Херцег Нови која континуирано прати и награђује рад клуба, као и секретару Класићу и његовом тиму на признању урученом такмичарки.

09082018Akt-И даље ћемо настојати да представљамо Општину Херцег Нови и државу на прави начин, као што смо и до сада чинили. Ми смо клуб са великим ентузијазмом, тренирамо два пута дневно, што мали који клуб овдје у Херцег Новом ради. Самим тим, резултати убудуће неће изостати, поручио је Микулић.

Каратисте клуба из Бијеле 1. септембра очекује велики турнир у Хрватској у Чаковцу, гдје ће учествовати преко 1000 такмичара. До тада, сваког наредног викенда ће учествовати на турнирима у Црној Гори и региону.

Такође, Карате клуб Бијела ће по други пут бити организатор међународног карате турнира Гранд Приx Монтенегро, који ће бити одржан 20. октобра, а поводом Дана Општине Херцег Нови. До данас је већ пријављено 472 такмичара из седам држава и 39 клубова.

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси