logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

13.-14.06. - Пројекције јапанских филмова у Херцег-Новом

plakat japanskih filmovaЈапанска амбасада у сарадњи са ЈУК „Херцег Фест“ организује бесплатне пројекције филмова које ће се одржати у Дворани Парк, у малој сали 13. и 14.  јуна.

На програму су три филма: “Мамешиба немирно штене”, “Самурајски јеловник” и “Римске терме”.

13.06. – Обавјештење за виноградаре: Едукација о хитним мјерама за спречавање уношења златне жутице винове лозе

Управа за безбједност хране, ветерину и фитосанитарне послове - Одсјек за здравствену заштиту биља одржаће едукацију виноградара у циљу упознавања са Наредбом о хитним фитосанитаним мјерама за спречавање уношења златне жутице винове лозе.

Опширније...

09.06. – Измјена режима саобраћаја у Његошевој ради дефилеа Дјечијег карневала

HNNJEGOSРежим саобраћаја у Његошевој улици биће привремено измијењен у суботу, 09. јуна ради несметаног и безбједног одржавања дефилеа учесника Дјечијег карневала.

Опширније...

09.06. - Запрашивање комараца на територији општине

anti-komarciСекретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност, обавјештава грађане, а посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице, да ће на територији Општине Херцег Нови, у суботу, 09.06.2018. године бити извршено прво овогодишње запрашивање комараца. Третирање ће се обавити у касним вечерњим и раним јутарњим сатима.

Опширније...

07.-10.06. - Међународни дјечији карневал са преко 1.000 учесника

DesetiKarnevalplakati2018-1 copyМеђународни дјечији карневал, у организацији НВО Омладински центар Херцег Нови, који ће бити одржан од 7. до 10. јуна окупиће између 35 и 40-ак група са преко 1.000 учесника из Словеније, Босне и Херцеговине, Србије, Македоније и Црне Горе. Капо карневала је шестогодишњи Павле Радуновић.

Опширније...

07.06. - Донаторско вече поводом оснивања ДВД Луштица

PozLus01062018Након прошлогодишњих пожара који су задесили наш град и окружење, а у којима је велику штету претрпјело полуострво Луштица, Општина Херцег Нови, Служба заштите и спасавања и мјештани Луштице иницирали су оснивање Добровољног ватрогасног друштва Луштица.

Опширније...