logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

27.05. – Представа “Цврчак и мрав” у Дворани Парк

rsz 1cvrcak i mrav plakatПредстава „Цврчак и мрав“, рађена у копродукцији НВО Театар Младих, ЈУ Културни центар „Никола Ђурковић“ Котор, ЈУ Градско позориште Подгорица, ЈУК Херцег фест  и  ЈУ Град театар Будва, а уз подршку Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег Нови и Туристичке организације Херцег Нови, биће премијерно одиграна у Херцег Новом, у недјељу, 27. маја у 19 часова.

“Представа је намјењена  дјеци која су у данашње вријеме затрпана обавезама и не стижу да се играју, као и старијој дјеци која су на прагу одрастања и почињу да се буне против својих ауторитета. Тачно је да је много времена прошло од када је Езоп испричао своју басну. Међутим, данас је потребно испричати ову причу  из нешто другачијег угла. А они који се баве умјетношћу могу да је испричају само из угла умјетника. А чар позоришта и умјетности уопште је да свако дође до својих одговора, био он цврчак или мрав”, ријечи су Милене Деполо.

Према тексту Милене Деполо, режију потписује Бранко Илић, а у представи играју: Бранка Фемић – Шћекић,  Катарина Крек, Горан Славић и  Бранко Илић.

Продаја улазница по цијени од 3 еура почиње у сриједу, 23. маја на благајни Дворане Парк од 9 до 12 и од 18 до 19 часова. Информације и резервације у истом термину на број: 068 851 031.

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси